Potresne scene u domu Dragojevića: David suočio Dejana sa istinom, u sve umešana Dalila

20.02.2024

15:02

By

Potresne scene u domu Dragojevića

Potresne scene u domu Dragojevića

Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na jednoj domaćoj televiziji i postao voditelj, što ga je veoma obradovalo, ali došlo je vreme da stavi tačku na komentare i odgovori na brojna pitanja, koja su se ticala njegovog braka i razvoda od Dalile Dragojević.

Potresne scene u domu Dragojevića, David sve u lice rekao Dejanu

Podsetimo, Dalila je u Zadrugu ušla zajedno sa Dejanom, tadašnjim suprugom, a ubrzo ga je prevarila i ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim je započela vezu u rijalitiju. Odmah po napuštanju Zadruge, Dalila i Dejan su se razveli, a ona je odlučila da zadrži njegovo prezime, što je Dejanu, kako i sam priznaje, veoma smetalo.

Potresne scene u domu Dragojevića

Dejan je u svojoj emisiji ugostio Davida, rođenog brata, koji je gledaocima otkrio kroz kakav pakao je porodica Dragojević prolazila zbog Dejanove odluke da prekine komunikaciju sa njima tokom braka sa Dalilom. Dejan to smatra svojom najvećomj životnom greškom, a za neke detalje nije znao ni on:

– Reci mi sad, kako je mama reagovala u tim momentima, kada nisam komunicirao sa vama? Mislim da je to moja najveća životna greška – rekao je Dejan Dragojević, pa upitao brata.

Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

– Pa, kako je mogla da reaguje, znaš da si ti njen mezimac… ja sam joj govorio „Evo ti sad tvoj mezimac“, bilo je strašno, ali ti znaš da ona uvek bude u pravu na kraju, za sve što nam govori, mi to ne prihvatimo odmah, ali znamo u sebi – odgovorio je David u Dejanovoj emisiji.


Potresne scene u domu Dragojevića

Podsećanja radi, Dalila i Dejan su se razveli nakon njene javne prevare u Zadruzi. Ona je ušla u ljubavni odnos sa Filipom Carom pred Dejanovim očima nakon čega su pokrenuli postupak za razvod braka, koji je tek nedavno i sudski okončan.

Još iz kategorije