Dalili Dragojević preti zatvorska kazna: Ojadila državu za veliku količinu novca?

22.02.2024

21:02

By

Dalili Dragojević preti zatvorska kazna

B. VUKOVIĆ

Dalili Dragojević preti zatvorska kazna

Nekadašnja rijaliti učesnica Dalila Dragojević redovan je korisnik sve popularnije društvene mreže TikTok.

Mnogi rijaliti učesnici pokušavaju da se probiju i na taj način brzo i lako zarade veće sume novca od fanova i ostalih korisnika, takozvanih “giftera”.

Dalili Dragojević preti zatvorska kazna, ojadila državu za enormnu količinu novca

Domaći mediji prenose da bi Dalila, navodno, mogla da snosi posledice zbog svojih prihoda.

– Dalila se hvali svojim uspehom na TikToku, novcem koji zarađuje i nulama kojima raspolaže. Ali nadležni organi treba da ispitaju kako to Dalila kao strani državljanin podiže toliki novac kojim se hvali?

– Ona može skinuti novac sa računa iz Bosne, ukoliko ga ima, ali joj bankovat skida određenu proviziju, što nema veze sa njenom obavezom plaćanja poreza – priča izvor blizak redakciji HypeTV, pa dodaje:

Dalili Dragojević preti zatvorska kazna


– Poreski organi Bosne i Hercegovine i države Srbije treba da ispitaju gde i kako Dalila Mujić prijavljuje svoje prihode. Ukoliko ne plaća ni u Bosni, ni u Srbiji, onda ona vara državu i krši zakon, zbog čega bi trebalo da bude procesuirana po osnovu “utaje poreza” – govori sagovornik za pomenutu televiziju.

Pročitajte: Potresne scene u domu Dragojevića- David suočio Dejana sa istinom, u sve umešana Dalila

Inače, ona se nedavno oglasila iz Njujorka kada se uključila u emisiju „Pitam za druga“, i tom prilikom otkrila da njen dečko ne voli medijski da se eksponira, ali je palo i priznanje tako da je i više nego izvesno.

Dalili Dragojević preti zatvorska kazna

– On neće da se slika, tu je u autu. Znaš kako je, kada se to sve objavilo, bilo je loših naslova, ne može svaka osoba da se nosi sa tim, tako da izbegavamo taj pritisak. Što se mene tiče ja sam navikla na to, ali osobe poput njega, koje nisu bile u medijima, nije lako da se nosiš sa tim – rekla je Dalila.

 

Još iz kategorije