Sve je oprošteno: Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

03.02.2023

20:00

By

ceca ražnatović i ognjen amidžić

Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić nekoliko godina nisu razgovarali. Iako se njih dvoje zapravo nikada nisu posvađali, odnosi između pevačice i voditelja zahladneli su posle jedne emisije Amidži šoua u kojoj je gostovala Cecina ljuta suparnica.

Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić zakopali ratne sekire

Naime, Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić su se, prema pisanju domaćih medija, navodno udaljini nakon što je 26. decembra 2018. godine u emisiji Amidži šou gostovala Jelena Karleuša. Ona je tom prilikom insistirala da se šou snima uživo, a onda je iznela niz ne baš lepih reči na Cecin račun, što Amidžiću nije smetalo, pa je nije ni prekidao u izlaganju.

Pročitajte: Izdaju ne prašta – Karleuša zbog Cece otpratila koleginicu sa Instagrama, ovo su detalji

ceca ražnatović i ognjen amidžić

Ceci je to zasmetalo, pa je posle Karleušinog gostovanja prestala da se javlja Ognjenu na telefon. Međutim, Amidžić je, prema pisanju Scandala! rešio da uzme stvar u svoje ruke pa je početkom prošle godine pozvao Cecu da je ugosti u svojoj emisiji i time ozvaničio njihovo pomirenje.

Pročitajte: Preboleo Danijelu – Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

sukob cece i anastasije

Ona je tada odbila gostovanje u popularnoj emisiji jer je smatrala da je prerano za njeno pojavljivanje, ali su se dogovorili da prvo u emisiju dođe njena ćerka Anastasija, što se i dogodilo, a da njeno gostovanje ostave za neku drugu priliku.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije