Stajling Sandre Afrike samo za najsmelije dame: Da li biste se usudili da obučete ovako nešto?

14.05.2024

10:00

By

Stajling Sandre Afrike

Stajling Sandre Afrike naširoko se komentariše

Jedna od najatraktivnijih pevačica sa naših prostora, Sandra Prodanović Afrika, upriličila je sinoć proslavu povodom prvog studijskog albuma „Zaboravljena lutka“. Promociji je prisustvovao veliki broj javih ličnosti, njenih saradnika i kolega, a samo neki od njih su Kaja Ostojić, Sloba Radanović, Anabela, Goga Sekulić, Marina Tadić, Sladja Alegro, kao i Emir Đulović sa kojim je snimila duet „Skote moj“ koji se nalazi na albumu.

Stajling Sandre Afrike koji je odabrala za promociju svog prvog albuma posebno je oduševio pripadnike jačeg pola

Na savršeno organizovanu promociju, pevačicu je dovezao menadžer Mikiša, i to u“mercedesu“ vrednom čitavo bogatstvo, a posebmo odabran stajling Sandre Afrike doprineo je da izgleda kao “avion”, te je retko ko mogao da skrene sa nje pogled.

Stajling Sandre Afrike

Sandra Afrika
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Folk Zvezda odlučila se ovim lepim povodom za vatreno crvenu haljinu koja je više otkrivala nego skrivala.

Stajling Sandre Afrike

Sandra Afrika
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sve oči su bile uprte u njen bujni dekolte i ostale attribute kojim se može pohvaliti dok je vidno raspoložena i sa širokim osmehom pozirala okupljenim fotoreporterima.


Stajling Sandre Afrike

Sandra Afrika
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra je za „Večernje novosti“ istakla da je dugo radila na ovom projektu i da je sada u potpunosti zadovoljna muzikom i pesmama kojim je obradovala svoju publiku.

Pročitajte i – Pukla tikva? Hari i Megan Markl u ozbiljnom sukobu sa Bekamovima – Princ napao Dejvida, ovo mu neće oprostiti…

Na svim novim pesmama temeljno je radila, a otkrila je i sa kakvim problemom se suočila:

– Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je „Azis i Glorija“, jako popularna pesma, kao kod nas što su „Jorgovani“. Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi – rekla je pevačica i dodala:

Pročitajte i – Stanija konačno priznala sve o udaji – Progovorila o venčanju i luksuznim Asminovim stanovima

– Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila – pohvalila se Sandra.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages

Još iz kategorije