Ceca više nije mogla da krije bolest: Ovo su bili prvi simptomi zbog kojih je posetila lekara

04.06.2024

20:15

By

Bolest Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca Ražnatović

Bolest Cece Ražnatović dugo je bila samo njena tajna

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović izgleda bolje nego ikada, međutim, sada se saznala istina o temi bolest Cece Ražnatović. Naime, došao je trenutak kada Ceca više nije mogla da krije simptome od svojih najbližih.

Bolest Cece Ražnatović uticala je i te kako na njen fizički izgled

Kako prenose mediji, pre nekoliko godina Cecin izgled bio je znatno drugačiji. Naime, bolest Cece Ražnatović tada je preuzela kontrolu nad njenim telom, pa je folk diva imala višak kilograma na koji ni sama nije navikla, pa se obratila lekarima, a u svemu joj je pomogla i vera Cece Ražnatović.

Bolest Cece Ražnatović

Ceca RažnatovićATA IMAGES

Kako se ranije pisalo, zdravlje Cece Ražnatović svojeveremno bilo je ugroženo zbog ubrzanog života i svega što nosi njen posao. Sada pak, Ceca izgleda bolje nego ikada, a na njenoj figuri pozavidele bi joj i upola mlađe devojke. Nema više ni gram viška, sve je zategnuto i na svom mestu. Naravno, za to je zaslužna pravilna ishrana, ali da folk diva nije rešila zdravstvene probleme koje je izazvala bolest Cece Ražnatović, džaba bi gladovala jer se pomenuta bolest odrazila i na izgled Cece Ražnatović.

Bolest Cece Ražnatović

Ceca RažnatovićATA IMAGES

Naime, zdravlje Cece Ražnatović nije bilo na zavidnom niovu – neobjašnjivo je oticala, pa je izgledalo kao da je nabacila kilograme, a šta joj se desilo, sama je priznala svojevremeno…


Pročitajte i – Ceca Ražnatović očajna zbog smrti – Pevačica ovo nikada neće preboleti

– Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje telo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa strašno.

Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je svojevremeno pevačica na temu bolest Cece Ražnatović.

Bolest Cece Ražnatović

Ceca RažnatovićATA IMAGES

Podsetimo, pokojni astrolog Dušan Veličković je rekao jednom prilikom da je uzrok njenom disbalansu potiskivanje emocija.

Upozorio ju je i da obrati pažnju na štitnu žlezdu i bubrege jer su to organi koji se opterete strahom od nečega.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije