Kakva transformacija: Ceca Ražnatović promenila boju kose, evo kako sada izgleda FOTO

28.02.2023

18:00

By

Finalisti Cece Ražnatović

ATA IMAGES

Ceca

Izgled Cece Ražnatović više nije isti, pevačica napravila ozbiljnu promenu

Za Cecu Ražnatović kažu da je jedna od najlepših pevačica u regionu. Poznata kao dama istančanog ukusa ona nas skoro svaki put iznenadi i obraduje novom promenom koja u rekordnom roku postane apsolutni hit među pripadnicama nežnijeg pola. Tako je bilo i ovoga puta…

Izgled Cece Ražnatović je sve oduševio

Kada se pojavila na snimanju nove emisije „Zvezde Granda” izgled Cece Ražnatović svima je zapao za oko. Iako je pevačica bila skockana od glave do pete najveću pažnju privukla je njena nova boja kose.

Pročitajte: Kakva promena – Ceca Ražnatović prošetala gradom, njen autfit svi komentarišu FOTO

izgled cece ražnatović

Naime, pevačica je nedavno posetila frizera koji je njenu tamno smeđu kosu na koju smo navikli, posvetleo za nekoliko nijansi i izvukao pramenove oko lica koji su pravo osveženje.

Pročitajte: Veljko i Anastasija u šoku – Evo koga ljubi Ceca Ražnatović, kamera sve zabeležila FOTO

izgled cece ražnatović


Izgled Cece Ražnatović oduševio je prisutne, a sudeći po osmehu koji nije skidala sa lica pevačici promena i te kako prija.

– Prelepa, Kakva promena, Lepoj ženi sve lepo stoji – bili su samo neki od komplimenata koje je pevačica dobila na račun novog izgleda.

Pročitajte: Ceca neće da se meša – Kriza u braku Bogdane i Veljka šokirala javnost, pale su teške reči

izgled cece ražnatović

Podsećanja radi, afera „Mito” ovih dana podigla je veliku prašinu u javnosti. Naime, Dušan Vukadinović optužio Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila novac kako bi on prošao u naredni krug popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”. Ovim povodom oglasila se i Ceca koja je stala u odbranu svoje  dugogodišnje prijateljice i koleginice.

– To je jedan kandidat koji je ispao, ko gubi ima pravo da se ljuti. Smatram da je to jako ružno, to sam shvatila kao udarac na sve nas tamo. Radimo sa kandidatima, ulažemo svoje vreme, energiju, trud, to je naša dobra namera, ne moramo. Mi ugovorom nismo vezani, da moramo to da radimo. Nametati jedan takav nemoral jednoj živoj legendi, zgrožena sam, to je zločin. To je neljudski čin. Da tako nešto izgovoriš za nekog ko se toliko trudi, i to besplatno – istakla je Ražnatovićeva u emisiji „Premijera – Vikend specijal”, pa dodala:

izgled cece ražnatović

– Ne znam koliko to košta kada ostajemo sa njima po sedam, osam sati, to nema cenu. Ogromna laž, besramno! Osetila sam snažnu potrebu da zaštitim svoju prijateljicu, koleginicu. Svi smo uz nju, svi članovi žirija se osećaju danas kao i ja, povodom toga. Postoje deca koja su jako zahvalna zbog svega što činimo za njih – zaključila je ona.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije