Nju je ludo voleo pre Lune: Ova fatalna crnka je bila ljubav Marka Miljkovića

17.04.2024

18:00

By

Bivša devojka Marka Miljkovića

B.V.

Bivša devojka Marka Miljkovića je zgodna crnka

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković trenutno uživa u ljubavi sa svojom suprugom Lunom Đogani. Njih dvoje žive u skladnom braku, a kao krunu ljubavi imaju dve devojčice, Lanu i Miju.

Bivša devojka Marka Miljkovića je zgodna crnka, povukla se iz javnosti i putuje po svetu

On je godinama važio za rijaliti zavodnika, budući da je u gotovo svakom šou programu u kome je učestvovao uplovio u vezu sa nekom od svojih cimerki.

Miljković se svojevremeno takmičio u rijaliti programu „Parovi“ i tamo bio u vezi sa Deom Tošić.

Pročitajte: Miljana Kulić na samrti- Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

Zgodna crnka nakon veze sa Miljkovićem promenila je način života – povukla se iz javnosti, a sada radi kao di-džej i putuje po svetu.

Bivša devojka Marka Miljkovića

Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje fotografije sa putovanja, a neretko objavi provokativnu fotografiju koja nikoga ne ostavi ravnodušnim.


Podsećanja radi, bivša rijaliti učesnica Luna Đogani sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem ima dve ćerke i potpuno su se posvetili porodici i mirnom načinu života.

Ona se retko eksponira u javnosti i iznosi detalje iz njihove privatnosti, a mi smo je nedavno zatekli na snimanju jedne emisije, te nem je otkrila kakva je kao majka i da li je stroga:

Bivša devojka Marka Miljkovića

Luna i MarkoBojan Vuković

– Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja – rekla je za domaće medije.

Pročitajte: Slavlje u porodici- Luna i Marko objavili srećne vesti video porukom

Nakon turbulencija u rijalitiju, oni su sredili život i jako im je lepo. Međutim, i u njihovoj idili ima problema, o čemu je Luna nedavno govorila za medije, te priznala da više nisu zaljubljeni.

Verovali ili ne, i Luna Đogani se žali na Marka, ali to nikako ne umanjuje njihovu ljubav.

Još iz kategorije