Slavlje u porodici: Luna i Marko objavili srećne vesti video porukom

14.01.2024

19:00

By

Luna i Marko objavili srećne vesti

B.V.

Luna i Marko objavili srećne vesti

Luna Đogani i Marko Miljković imaju mnogo razloga ga slavlje. Posle svih divnih trenutaka koje proslavljaju svako malo, a na prvom mestu su rođenja njihovih ćerki Luna i Marko objavili srećne vesti iz svog doma, a to je da proslavljaju pet godina braka.

Luna i Marko objavili srećne vesti, slave pet godina braka

Luna je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila kratak video u kom je pokazala koliko ljubavi ima u njihovoj porodici i koliko je ponosna na sebe i Marka, a pre svega na ćerke Miju i Lanu.

Emotivni snimak koji je Luna objavila raznežio je mnoge koju su ga pogledali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Upravo tim snimkom Luna i Marko objavili su srećne vesti, a bivša zadrugarka napisala je:

– Naših 5 godina. Život.


Podsetimo, Luna i Marko početkom oktobra postali su roditelji po drugi put kada se rodila ćerka Lana. Međutim, njihova želja za Novu godinu jeste da uskoro dobiju i treće dete.

– Luna blista od kada se porodila i ništa joj nije teško. Marko joj dosta pomaže i nikada ne možete od njih da čujete kako se žale, jer njih deca pokreću. Tako lako im sve pada oko ćerki, pa žele da sledeće godine opet dožive lepe vesti o trudnoći. Ioako je doktor  rekao Luni da bi bilo dobro da bar dve godine napravi pauzu, oni su izračunali da bi ona mogla da ostane trudna krajem sledeće godine, a da ne ugrozi svoje zdravlje, jer je najbitnije da sve prođe u najboljem redu- rekao je Lunin i Markov prijatelj za Star i dodao:

Luna i Marko objavili srećne vesti

– Luna se nakon porođaja baš brzo oporavila i trudnoća joj je bila lagana i zato joj je velika želja da ne pravi veliku razliku u godinama između dece. Oni stalno kažu kako će Bog da usliši njihove molitve jer je do sada uvek bilo tako. Čak i nakon gubitka druge bebe oni nisu klonuli, pa je Luna brzo ostala opet trudna i rodila Lanu.

Još iz kategorije