Miljana Kulić ne može da se obuzda: Opšti haos u Beloj kući, obezbeđenje na nogama

07.04.2024

14:04

By

Psihičko stanje Miljane Kulić

ATA IMAGES

Agresija Miljane Kulić sve više uzima maha, obezbeđenje u pripravnosti zbog kontroverzne Nišlijke

Agresija Miljane Kulić ovog jutra dostigla je vrhunac. Naime, ona je rano jutros, čim je otvorila oči, Miljana Kulić napravila je karambol u Beloj kući, a sve zbog frizera i kozmetičara.

Agresija Miljane Kulić ponovo na snazi, nastao karambol u Beloj kući

Naime, Miljana je pobesnela na Anitu Stanojlović jer je prva ušla da se sređuje. Besna i pomahnitala, uletela je u salon za ulepšavanje i nasrnula na svoju rijaliti cimerku koja takođe ne može da se pohvali mirnom prirodom.

Agresija Miljane Kulić

Miljana KulićAta images

Prva u salon je ušla je Anita, a odmah potom nastupila je agresija Miljane Kulić. Naime, Kulićeva je uletela kao oparena u salon i napravila opšti haos.

Pročitajte i – Fatalna veza urnisala trudnu Katarinu Živković: Jedva se otarasila budale

Kako su prepričali Miljanini cimeri, ona je s vrata počela da preti kako će pobacati sve Anitine stvari u jezero zbog toga što je ušla preko reda u salon.

Agresija Miljane Kulić


 

A kako bi se sprečila dalja agresija Miljane Kulić, obezbeđenje je momentalno uletelo i intervenisalo kako ne bi došlo do još goreg haosa, pošto je i Anita i te kako prgava i sklona je fizičkim obračunima.

Podsećanja radi, Miljana je sama priznala da mora da se leči zbog agresije koju ispoljava.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Podsetimo, Miljana i Nenad Macanović Bebica nedavno su imali sukob, pa su napravili haos u Beloj kući. Pored Bebice, Kulićeva je pokušala da napadne i njegovu partnerku, Teodoru Delić. Obezbeđenje se momentalno stvorilo i sprečilo da dođe do okršaja.

Miljana i Bebica bili su u vezi, a nakon raskida Nenadova mama je otvorila dušu izjavila da je Miljana njenom sinu podmetnula crnu magiju, te da je on samo zato bio sa njom toliko u vezi.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije