Ceca Šarić, Tačkasta Mara, a sada mlada Crnogorka: Ko je nova devojka milionera iz Ratkova?

03.09.2024

09:03

By

branko babic srpski milioner

PrintScreen Instagram / branko_babic_phiacademy

Branko Babić i Tačkasta Mara izazvali su buru na društvenim mrežama kada su iznenada obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila.

Samo što se slegla prašina oko nenadanog razlaza ovog popularnog para, srpski milioner je predstavio novu devojku.

Branko Babić i Milica Šćekić odnedavno su u vezi

U pitanju je atraktivna mlada Crnogorka, Milica Šćekić čija blizina poznatom biznismenu jako prija.

Ako je suditi po fotografijama na kojima Branko i Milica sijaju od sreće i ne skidaju osmeh s lica, u pitanju je početak lepe ljubavne priče.

Branko Babić i Tačkasta Mara, ljubavi je došao kraj

Podsetimo, Branko i Mara su bili poznati po svojoj strasnoj vezi, koju su fotografijama i pričama pokazivali na društvenim mrežama.


Od luksuznih izlazaka i provoda, do novih automobila i egzotičnih putovanja, njihova romansa bila je glavna tema čaršijskih priča. Međutim, ljubav je iznenada pukla, a par je odlučio da krene različitim putevima.

tackasta mara

Kako bi objasnio svoj interes za Tačkastu Maru, Branko je jednom prilikom na Instagramu podelio anegdotu o njihovom prvom susretu:

– Sreli smo se zbog posla, ali nakon druge flaše vina sve je krenulo. Počela je da se smeje kao foka, tapšala rukama i završila noć poručujući škembiće u Užicu. Na to sam pao – napisao je Babić.

Nova ljubav Branka Babića

Podsećamo da je svojevremeno Branko bio u ljubavi sa fatalnom lepoticom Cecom Šarić. Sa bivšom suprugom Duška Šarića, Branko je bio u vezi četiri godine. Babić je na kraju dobio zabranu prilaska bivšoj verenici baš od Duška jer Svetlani nikako nije prijalo to što je Babić nakon razlaza na sve načine pokušavao da je vrati.

– Branko je dobio poziv od Duška koji je ozbiljno shvatio, a posle kojeg se više nije usudio da kontaktira Cecu. Do tada je non-stop zvao. Na sve načine je pokušavao da sa njom obnovi ljubav, ali ona za njega nije htela da čuje. Čak je u njegovoj kući u Ratkovu na jednom zidu naslikao njen lik, ali mu ni to nije pomoglo da je vrati. Tokom četiri godine koliko su bili zajedno tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali, ali definitivno je bio kraj kada Ceca više nije mogla da toleriše Brankove pozive, pa se požalila bivšem mužu. Branku nije bilo svejedno kada je video ko je zvao, ali je od tada ne uznemirava – rekao je za Kurir izvor blizak ovom ljubavnom paru.

Sada, Branko se okrenuo novom početku sa Milicom Šćekić, dok je Mara nakon okončanja veze sa Babićem ostavila misterioznu poruku koja je pokrenula lavinu komentara: – I dalje samo ti…

Život potvrđuje da kraj jedne ljubavi uvek znači početak nove.


Slične teme:
Dušica Jakovljević pokazala novog dečka: Voditeljka smuvala bogatog biznismena, žene se otimaju oko njega
Za bogatstvo Meline Džinović, zaslužan je samo on: Sada je obezbeđena za ceo život


 

Pridružite nam se na društvenim mrežama Facebook i Instagram i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATAImages / Antonio Ahel i PrintScreen Instagram / branko_babic_phiacademy

Još iz kategorije