Prošlost je proganja: Aleksandra Prijović ovaj period života neće zaboraviti dok je živa

30.08.2024

19:47

By

Majka Aleksandre Prijović

Ata Images

Jedna najtraženijih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Prijović iako se danas može pohvaliti životom kao iz bajke, nekada je živela skromno. Naime, ona je odrasla u skromnoj kući nedaleko od Belog Manastira, a njen život pre nego što je postala muzička zvezda, nije bio nimalo lak.

Majka Aleksandre Prijović svim silama se trudila da ćerki obezbedi bezbrižno detinjstvo

Naime, 1995. godine majka Aleksandre Prijović ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi. Ipak, bračna sreća nije dugo potrajala, te se nedugo nakon porođaja razvela od supruga Nedeljka.

Otac Aleksandre Prijović

Majka Aleksandre Prijović nije očajavala i svim silama se trudila da ćerki obezbedi bezbrižno detinjstvo, a tog perioda se uplakana i prepuna emocija pevačica prisetila nakon trećeg velikog koncerta održanog u Zagrebu.

Naime, trenutak kada je pre samog početka takmičenja „Zvezde Granda” njena majka dobila otkaz, Aleksandra će pamtiti dok je živa.

Majka Aleksandre Prijović

Ata Images


– Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je kroz suze Aleksandra Prijović.

Majka Aleksandre Prijović i danas je pevačici najvći životni oslonac

Iako je Aleksandra godinama u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem kom je 2019. godine podarila sina Aleksandra, mama Borka joj je i dalje najveća podrška i oslonac.

Majka aleksandre prijović

– Bilo je jako teško, ali ja sam hrabra žena, oduvek sam bila borac i dan-danas bih, kao svaki roditelj, bila u stanju svašta da uradim za svoje dete.

– Iako se moja ćerka udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ja ne dam na nju – jasno je iskazala svoj stav majka Aleksandre Prijović koja kod mnogih izaziva divljenje.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images / YouTube/Printskrin

Još iz kategorije