Uplakana Aleksandra Prijović van sebe: Mama joj dobila otkaz, tetka dala pare za haljinu

04.12.2023

11:00

By

Odmor Aleksandre Prijović

Dragan Gajić

Aleksandra Prijović

Uplakana Aleksandra Prijović na koncertu u Zagrebu iznenadila sve

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Aleksandra Prijović je sinoć održala treći koncert u zagrebačkoj Areni.

Uplakana Aleksandra Prijović

 

Uplakana Aleksandra Prijović uputila posebnu poruku porodici

Ona je napravila još jedan spektakl i noć za pamćenje, a na samom kraju pevačicu su preplavile emocije od sreće, te se rasplakala i publici ispričala jednu situaciju iz prošlosti.

– Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje – ispričala je uplakana Aleksandra Prijović.

Pročitajte: Nije više mogla da izdrži- Aleksandra Prijović odustala od karijere, otišla u manastir

Uplakana Aleksandra Prijović


Ove reči pogodile su publiku kao i  njenu koleginicu Teu Tairović, koja je između ostalog bila i njen gost sinoć na koncertu i koja je ridala dok ju je slušala o gore pomenutoj situaciji.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović je prethodnih dana izazvala mnogo pažnje u javnosti zbog svog vrtoglavog uspeha. Nakon sjajnog albuma na kome je svaka pesma izdvojena kao veliki hit, pevačica je kako u Srbiji pa tako i regionu zakazala nastupe za koje vlada nikada veće interesovanje.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je ona prva pevačica koja je zakazala čak pet Arena u Zagrebu, a održala je i tri koncerta u Beogradu kao i u Sarajevu. Na binu je u jednom trenutku izašao i njen sin Aleksandar.

Pročitajte: Aleksandra Prijović za 4 meseca smršala 23 kg- Ovo je ishrana koja joj je pomogla
Uplakana Aleksandra Prijović

Antonio Ahel/ATAImages

Mali Aleksandar izašao je na scenu i zajedno sa mamom izgovorio „Volimo vas“. Aleksandru se dopala publika pa je hteo da joj se približi, a pevačica ga je zaustavila. Ona je imala poruku i za ostatak porodica Prijović, Mihajlović i Živojinović.

Uplakana Aleksandra Prijović

SLIKE: Dragan Gajić, Ata images

Još iz kategorije