Maja Marinković u šokantnom izdanju nakon raskida sa Krofakom: Sva u modricama došla u emisiju

29.08.2024

16:02

By

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka

Bojan Vuković

U sinoćnjem izdanju emisije „Narod pita“, gosti su bili učesnici rijalitija Maja Marinković i Lepi Mića. Oni su govorili na mnoge teme i odgovarali na pitanja gledalaca, a jedna od glavnih tema razgovora bio je raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka čiji odnos u poslednje vreme intrigira javnost.

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka bio je glavna tema u sinoćnoj emisiji

MMA borac i Marinkovićeva na iznenađenje mnogih nastavili su vezu nakon rijalitija, zatim su otputovali na zajednički odmor odakle su se redovno javljali pratiocima na društvenim mrežama, međutim iznenada je došlo do prekida veze.

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka

– Što se tiče Stanislava trenutno smo prekinuli, nismo se pronašli, on ima jedna interesovanja ja druga tako da je to puklo.

– Dala sam dosta sebe u tom odnosu, bila sam fer plej i meni nije odgovarao život u avionu, nekako ta veza na daljinu ne ide – zaključila je Maja prilično loše raspoložena.

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka, po svemu sudeći, bio je buran

Dok je na temu raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka jedna od najintrigantnijih rijaliti učesnica pričala, Lepi Mića je primetio modrice po njenom telu, te je upitao šta joj se dogodilo.


Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka

– Pa ja imam osetljivu kožu, to sa Stanislavom nema nikakve veze – odgovorila je Maja, a voditeljka Ana Radulović upitala ju je zašto ne želi da kaže istinu:

– Pa šta treba, da pljujem po drugima? Neću, jedno je rijaliti, drugo ovo napolju. Ako vidim da sam negde pogrešila, onda okej. Mi smo ostali u super odnosima – bila je izričita Maja.

Raskid Maje Marinković i Stanislava Krofaka

– Nešto je bilo čim je Maja ovako utučena – rekao je Mića, a gledateljka se nadovezala:

– Majo, ko je prekinuo vezu? – upitala je Jasmina.

– Sporazumno – rekla je Maja, međutim niko u studiju nije poverovao da iza svega ne stoji nešto ozbiljnije.

Pratite starmagazin.rs i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vukiovic / Tv Pink Printscreen

Još iz kategorije