Maja Marinković zauvek napušta rijaliti: Evo zbog čega je doneta odluka da se više ne takmiči

05.07.2024

09:20

By

Maja Marinković

Bojan Vuković

Maja Marinković je definitivno jedna od najvećih zvezda “Elite”, međutim da joj je preko glave zatvorenog prostora, te da je psihički umorna od učešća priznala je sama i otkrila kakvi su joj planovi za budućnost.

Maja Marinković rekla zbogom rijalitiju

Maja Marinković je naime, otkrila da joj je ovo poslednja godina u nekom rijalitiju i kako je rekla, planira da od sledeće sezone otvori Tik-Tok i na taj način zarađuje.

Maja Marinković

Vidno nezadovoljna tretmanom, Maja Marinković tvrdi da joj pojednci vređaju inteligenciju, te da više ne želi da učestvuje u programu, a izrazila je i ljutnju jer joj fanovi nisu poslali poklone za mesečnicu sa Stanislavom Krofakom.

Iako njih dvoje nisu u vezi, Takijeva ćerka smatra da zaslužuje darove, što smo imali prilike da vidimo u snimku koji je osvanuo na jednoj grupi na Instagramu. Tu se takođe čuje Majino obećanje da se više ne vraća u rijaliti.

Maja Marinković

Stanislav KrofakPrintskrin/Youtube


– Majko sveta, šta se ovde radi. Ovo da nije komedija, bila bi tragedija. Gurka, gurka. Ne znam zašto nam nisu ubacili poklon, a mesečnicu? – žalila se Maja, a kada su je zapitali na kakvu mesečnicu misli, odgovorila je da misli na nju i Stanislava.

– Pa vi niste u vezi – podsetili su je.

Pročitajte i – Miona i Stanislav su ludo zaljubljeni i vole se – Isplivala najveća rijaliti istina

– Nisu ni Miona i Stanislav, pa su dobili – žalila se Maja Marinković koja je navikla da dobije sve što poželi.

– Bože me sačuvaj i sakloni, zašto mene upliću? Sad sam ušla i nikad. Sad i nikad više. Otvoriću Tik-Tok kao Filip Car i baš me briga. Ne mogu psihički više da izdržim, meni je ovo vređanje inteligencije. Majke mi. Sve se mislim biće drugačije, ali sve je gore i gore. Ubi me nepravda – dramila je Maja.

Maja Marinković nezadovoljna otkrila da je ovo njeno poslednje učešće u rijaliti programu

Podsećanja radi, visina honorara Maje Marinković, kao i drugih učlesnika rijalitija, krije se u tajnosti. Ipak, za pojedine učesnike se povremeno otkrije na slučajan način.

Tako je Radomir Marinković Taki tokom „Zadruge 6“, tvrdio da je Majin honorar u toj sezoni bio, navodno, 15.000 evra za mesec dana. On je tu informaciju otkrio slučajno kada je Maji zbog ponašanja oduzet mesečni honorar.

Maja Marinković

– Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu – izjavio je Taki za“ Pink“ ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Bojan Vuković/Printskrin/Youtube

Još iz kategorije