Šok i neverica na estradi, Andreana Čekić drastično smanjila grudi: Pevačica pokazala nov dekolte, a oduševljenje nikad veće

28.08.2024

20:57

By

Izgled Andreane Čekić

Pevačica Andreana Čekić, koja se krajem juna podvrgla operaciji smanjenja grudi, konačno je rešila zdravstveni problem koji ju je dugo mučio.

Naime, Andreana je odlučila da svoje prirodne grudi smanji, ne zbog estetskih razloga, već zbog ozbiljnih problema sa kičmom koji su joj godinama otežavali život.

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Andreana je dugo razmišljala o ovom zahvatu, smatrajući da bi joj manji dekolte bolje pristajao, a ujedno bi se i fizički osećala bolje.

Andreana Čekić smanjila grudi i pokazala nov dekolte

Operacija je namerno zakazana pre leta, kada su nastupi u punom jeku, kako bi Andreana mogla neometano da nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

Oporavak je prošao izuzetno dobro, Andreana se osećala odlično već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je presrećna i potpuno zadovoljna svojim novim izgledom – rekao je izvor blizak pevačici.


Pevačica, koja trenutno uživa u Grčkoj, nije mogla da sakrije zadovoljstvo i ponosno je pokazala svoj novi dekolte na društvenim mrežama.

Komplimenti su se samo nizali:
„Divna si“, „Prelepa“, „Koliko si lepa“, „Lepotice lepa“ – uz pregršt emotikona u obliku srca, obožavaoci su joj pružili podršku i iskazali divljenje.

Podsetimo, Andreana je nedavno proslavila svoj 40. rođendan, a čestitke su stizale sa svih strana, kako od publike, tako i od kolega sa estrade jer je jedna od najomiljenijih ličnosti na srpskoj muzičkoj sceni.

Pratite starmagazin.rs i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram


Slične teme:
Kakva transformacija: Andreana Čekić promenila lični opis, ovo više nije ista žena
Karleuša vrelim fotkama iz aviona raspametila fanove: Izbacila grudi, a zbog ovoga mreže gore (foto)


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA Images

Još iz kategorije