Andreana Čekić sija pored poznatog pevača: Pevačica uhvaćena u zagrljaju poznate zvezde Granda

05.06.2024

17:15

By

Izgled Andreane Čekić

ATA IMAGES

Andreana Čekić

Izgled Andreane Čekić nikad nije bio bolji

Od kada je izdala novi album za koji dobija samo pozitivne kritike, ništa manje nije zapažen ni izgled Andreane Čekić. Kako smo se i sami uverili na fotografijama sa rođendana Aleksandre Mladenović, pevačica Andreana Čekić izgleda bolje nego ikada, a sudeći po njenom raspoloženju, konačno joj je sve potaman u životu.

Izgled Andreane Čekić podmladio je poznatu folk pevačicu, više nema ni gram viška

Andreana se na rođendanu koleginice Aleksandre Mladenović pojavila u društvu kuma Darka Lazića, pa su rado zagrljeni pozirali fotoreporterima. Oboje su bili vidno raspoloženi, a posebno je kuma folk pevača iz Zvezda Granda svima zapala za oko jer se prepolovila, a osvežila je i stajling.

Izgled Andreane Čekić

Andreana Čekić i Darko LazićATA IMAGES

Kratka bela lepršava haljina, teget sako i srebrne sandale učinili su izgled Andreane Čekić neodoljivim, a kako se ponosna kuma topila u društvu kuma Darka Lazića koji sa suprugom Kaćom čeka treće dete, oboje su sve zvanice dodatno oraspoložili. Inače, Andreana je takođe kuma Ane Sević upravo preko Lazića s kojim je Sevićeva bila u braku.

Izgled Andreane Čekić

Andreana ČekićATA IMAGES

Pevačica se pre nešto malo manje od mesec dana pohvalila medijima da je vredno radila na novom albumu, ali je bila i na posebnom režimu ishrane, te ne čudi što je izgled Andreane Čekić ostavio bez teksta i Darka Lazića koji je gleda kao kumu i sestru i tako je dugi niz godina i uvažava, pa ne čudi što je bila među glavnim zvanicama u kući Darka Lazića kada je pre nekoliko dana slavio što će dobiti treće dete.


Izgled Andreane Čekić

Kumovi Andreana i DarkoATA IMAGES

– Kuma mi nikad bolje nije izgledala, i nikad bolje nije pevala, i nikad bolje pesme nije imala, ni spotove – započeo je on i dodao:

Pročitajte i – Kakva transformacija – Andreana Čekić promenila lični opis, ovo više nije ista žena

– Znaš kada sam je nazvao, kada sam odgledao na miru onako sve i rekao sam: „Kume, da izvineš, al si dobra riba u spotu, ne mogu da verujem. Znači vrh, ma vidi, moja kuma, nema šta da se priča, reči su suvišne… – rekao je pevač medijima nakon što je pevačica promovisala novi album.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije