Katarina Radivojević posle dužeg vremena u javnosti: Zbog dekoltea je glavna meta ogovaranja

06.06.2024

19:00

By

Stajling Katarine Radivojević

Instagram

Stajling Katarine Radivojević naširoko se komentariše

Glumica Katarina Radivojević veoma vešto krije svoj privatni život, a u medijima se pojavljuje isključivo kada govori o poslu, novim projektima i ulogama.

Stajling Katarine Radivojević na jednom gradskom dešavanju ostavio je sve prisutne bez daha

Poslednjih godina retko daje intervjue, još ređe se prisustvuje gradskim dešavanjima, međutim pre nekoliko dana napravila je izuzetak, te se pojavila na jednoj reviji, a stajling Katarine Radivojević koja uvek privuče izuzetnu pažnju, sve prisutne je ostavio bez daha.

Naime, nekadašnja voditeljka, a danas cenjena modna dizajnerka Marija Tarlać predstavila je u Beogradu svoju novu capsule kolekciju inspirisanu obalom Amalfi, a na reviji je okupila veliki broj poznatih lica.

Stajling Katarine Radivojević

M.A./ATAImages

Među zvanicama se našla i Katarina Radivojević, koja je pre dve decenije zablistala kao Zona Zamfirova.

Stajling Katarine Radivojević

M.A./ATAImages


I ovog puta poslala je jasnu poruku da neguje izuzetan i veoma upečatljiv stil, pa je crno-beli stajling Katarine Radivojević doprineo da svi pogledi budu usmereni ka talentovanoj glumici kao i da pohvalni komentari ne izostanu.

Stajling Katarine Radivojević

M.A./ATAImages

Dugačak beli sako strukiranog kroja ona je ponela u kombinaciji sa crnim kombinezonom čiji gornji deo je bio zvezda outfita.

Stajling Katarine Radivojević

M.A./ATAImages

Korset sa neobičnim izrezom i dubokim dekolteom učinio je da stajling Katarine Radivojević ni ovog puta ne prođe nezapaženo, a smelo izdanje ona je odlično uklopila uz kratke crne čizmice na pertlanje i modernu skupocenu tašnicu.

Stajling Katarine Radivojević

M.A./ATAImagesM.A./ATAImages

Vitka figura kojom se može pohvaliti najzaslužnija je što glumica šta god na sebe da obuče ostavlja moćan utisak, a budući da važi za jednu od najlepših dama sa javne scene, u čemu je njena tajna otkrila je jednom prilikom i progovorila o estetskim korekcijama:

– Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje… Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala.

Pročitajte i – Ovo je sestra Katarine Radivojević – Otkrivamo zbog čega je glumica nikad ne pominje

– To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu – rekla je tada Katarina.

Istakla je tada i da se skroz prepušta svom lekaru u čije znanje i stručnost beskrajno veruje, kada je u pitanju nega lica. Smatra da je veliki esteta i profesionalac, i ume sve da uradi umereno, na pravi način.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: M.A./ATAImages/Instagram

Još iz kategorije