Ovo je sestra Katarine Radivojević: Otkrivamo zbog čega je glumica nikad ne pominje

19.04.2024

09:00

By

Sestra Katarine Radivojević

Instagram

Katarina Radivojević

Sestra Katarine Radivojević nije poznata ličnost i nikad je nema u medijima

Glumica Katarina Radivojević nikad ne priča o privatnosti, čak ne pominje javno ni članove porodice, pa ne čudi što javnosti nije poznata sestra Katarine Radivojević.

Sestra Katarine Radivojević dugi niz godina ne živi sa glumicom u istom gradu

Naime, malo ko zna da glumica ima sestru Jasnu, koju nikad ne viđamo sa njom na događajima, niti na njenim premijerama. Njih dve, inače, neverovatno liče, a sestra Katarine Radivojević sa mužem živi u Los Anđelesu, gde radi u jednom restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasna Bakic (@foodiejazz)

Podsećanja radi, Katarina je postala popularna nakon ostvarenja „Zona Zamfirova“ ali je imala uloge i pre tog filma. Gledali smo je i u seriji „Policajac sa Petlovog brda“ i drugim domaćim filmovima, a potom se odselila i nije se oglašavala često. Istina, pojavila se poruka Katarine Radivojević, ali je tada reč bila o njenim saznanjima povodom zločina koji je počinio Zvezdan Slavnić.

Pročitajte i – Miljana Kulić na samrti – Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

Katarina se, inače, nedavno prisetila detinjstva koje joj često nedostaje. Ona je tada i navela da su dani kada je odrastala u malom mestu s porodicom najlepši i najbezbrižniji za nju.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

Salaš je mesto gde sam odrasla između Zaječara i Negotina. Malo sam setna u vezi toga jer više tamo niko nije živ i nikog nema. Salaš je bio jedno malo selo, tamo je interesantno bilo zato što smo imali bioskop, hotel. Tamo sam pogledala prve filmove i zavolela sedmu umetnost – rekla je jednom prilikom Katarina Radivojević.


Sestra Katarine Radivojević

Katarina RadivojevićATA IMAGES

Glumica se pre nekoliko godina preselila u Ameriku, gde živi i sestra Katarine Radivojević, ali nisu u istim gradovima.

Naime, Katarina je još 2019. godine angažovana kao saradnik za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku, a ona je jednom prilikom govorila o životu u Americi i tada je istakla da je prezadovoljna.

– Njena plata kao osobe zadužene za kulturu je oko 3.500 dolara. Toliko bi moglo da se da nekom našem čoveku iz Njujorka koji bi zaista bio od pomoći konzulatu – rekao je svojevremeno izvor „Blica“ o Katarini.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije