Mlađi naslednik Marije Petronijević prvi put pred očima javnosti: Retko ko je uopšte znao da je rodila drugog sina

28.08.2024

11:16

By

Objava Marije Petronijević

Antonio Ahel/ATAImages

Prelepa glumica Marija Petronijević koju mnogi nazivaju srpskom Monikom Beluči, pre nekoliko godina odlučila se na drastičan korak. Ona je tada, naime, napustila Beograd i život obasjan svetlima reflektora i započela novu životnu etapu u rodnom seocetu Visibabe kod Požege.

Objava Marije Petronijević naišla na predivne reakcije

Sa suprugom Milinkom kojeg je dugo krila od javnosti, ona je napravila pravi mali raj okružen prirodnim lepotama i potpuno se posvetila porodici, a da joj povučen način života daleko od gradske gužve i te kako godi, svedoči svaka objava Marije Petronijević na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milinko Isaković (@milinko.i)

Iako se povukla iz javnog života, glumica koju je srca publike osvojila u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, na Instagramu je veoma aktivna, te neretko sa pratiocima podeli detalje iz svoje svakodnevnice.

Fotografije koje objavljuje jasan su pokazatelj koliko uživa u životu, te da je veoma posvećena majka.


Stariji glumičin naslednik prava je zvezda maminog Instagrama i za slatkoću dobija mnoštvo lajkova i komentara, međutim sada je brojne pratioce iznenadila fotkom drugog sina, koji je samo jednom osvanuo na Marijinom profilu.

Objava Marije Petronijević govori više od hiljadu reči

Kako je trudnoću vešto krila od znatiželjne javnosti, mnogi nisu ni znali da se krajem prošle godine glumica po drugi put ostvarila u ulozi majke, pa je objava Marije Petronijević na kojoj pozira sa oba sina, oduševila čitavu javnost i naišla na predivne reakcije.

Objava Marije Petronijević

Ponosna mama je dečake izvela u parkić i nije odolela da sa svima podeli trenutke njihove radosti, i dok je mlađeg brižno držala u naručju, stariji sinčić se veselo igrao na spravama za decu.

Budući da nije skidala osmeh sa lica, neizostavni su bili komentari da zrači nekom posebnom energijom i da nikad lepše nije izgledala, kao i da joj život van grada sa porodicom veoma prija.

Inače, glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu života, u danima kada se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše „Gloria“.


Slične teme:
Krila ga je dugo od očiju javnosti: Ovaj gospodin je misteriozni muž Marije Petronijević
Šuškanja sve intezivnija: Šijanov i Bojanin drugi sin nosiće ime važnog člana porodice


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages / Marija Petronijevic Instagram

Još iz kategorije