Krila ga je dugo od očiju javnosti: Ovaj gospodin je misteriozni muž Marije Petronijević

23.02.2024

19:00

By

Muž Marije Petronijević

Antonio Ahel/ATAImages

Muž Marije Petronijević se krije od očiju javnosti

Glumica Marija Petronijević se nakon udaje povukla iz javnosti. Ona se nedavno ostvarila po drugi put u ulozi majke.

Muž Marije Petronijević se bavi humanitarnim radom

Naime, ona se potpuno  povukla iz javnog sveta i posvetila životu na selu. Godinama je krila identitet svog partnera sa kojim ima sina, a reč je o bogatom humanitarcu iz Loznice Milinku Isakoviću (43), IT stručnjaku.

Muž Marije Petronijević

Antonio Ahel/ATAImages

Marija  se proslavila ulogom u domaćoj hit seriji „Selo gori, a baba se češlja“, a vešto je izbegavala da u javnosti govori o privatnom životu i otkrije bilo kakav trag o svom izabraniku, međutim njen suprug je to učinio svojevremeno umesto nje i objavio njihovu selfi fotografiju na Instagramu.

Pročitajte: Jelena Radanović trudna? Na dan svadbenog veselja Sloba i njegova žena progovorili o prinovi

Isaković je javnosti postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama u nadi da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji.

Muž Marije Petronijević


 Ovaj humanitarac navodio da je njegova misija zapravo želja da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u modernom dobu zaboravljene.

Muž Marije Petronijević

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo,  glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom period, u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

Pročitajte: Tragedija u domu Radoša Bajića- Popularni glumac zavijen u crno, stižu reči utehe FOTO

Inače, Marija je javnosti postala poznata po ulozi u popularnoj seriji Radoša Bajića „Selo gori, a baba se češlja“, iako važi za jednu od omiljneih ličnosti sa tv ekrana, ona je odlučila da se povuče pa tako u skorije vreme ne možemo očekivati da će se pojaviti u nekoj seriji ili filmu.

Još iz kategorije