Kuća na planini kao iz bajke: Sada je jasno zašto glumac sve više vremena provodi van Beograda

09.06.2024

18:00

By

Kuća Dragana Jovanovića

Instagram

Glumac Dragan Jovanović godinama je u skladnom braku sa koleginicom Brankom Pujić, a kruna njihove velike ljubavi jeste ćerka Anđela koja je takođe uplovila u glumačke vode.

Tročlana porodica, iako naviknuta na gradski život vreme voli da provodi u prirodi, a idealno mesto za beg iz gradske gužve i buke jeste kuća Dragana Jovanovića na planini blizu Zlatibora gde oni odlaze sve češće.

Kuća Dragana Jovanovića

Imanje u mestu Ribnica, može se reći, postala je glumčeva baza i tamo nije jedino kad je preokupiran poslom, a planinski vazduh i život van grada posebno mu prijaju i zbog problema sa diskus hernijom sa kojom muči muku.

Pročitajte i – Bolovi su nepodnošljivi – Glumac Dragan Jovanović se povukao zbog teške bolesti 

Skrivena od radoznalih pogleda, kuća Dragana Jovanovića u blizini Zlatibora ušuškana je u hrastovu i bukovu šumu, do nje vodi zemljani put, a predivan pogled prostire se ka pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu.


Kuća Dragana Jovanovića

– Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija – ispričao je jednom prilikom Gagi u intervjuu za “Al Jazeeru”.

Kuća Dragana Jovanovića

Okružena netaknutom prirodom, kuća Dragana Jovanovića prava je oaza mira, a kako je do nje nepristupačan teren udaljen od centra, motor je prevozno sredstvo kojim ide u nabavku.

Kuća Dragana Jovanovića na Zlatiboru njegova je oaza mira okružena prirodnim lepotama

Iako je započela novi život sa sportistom u penziji Mihailom Dudašem, ćerka Dragana Jovanovića i njen izabranik česti su gosti u vikendici, a poznati kao sjajni domaćini, Gagi i Branka vole i da ugoste prijatelje.

Kuća Dragana Jovanovića

Za glumački bračni par i meštani imaju samo reči hvale, pa kada god ih sretnu oni se lepo isćaskaju, međutim njima neretko u goste svrate i divlje životinje, pa je vikendicu jednom prilikom posetila lisica koju je glumac lepo ugostio i sa njom proveo čak nekoliko dana.

Kuća Dragana Jovanovića

Inače, kuća Dragana Jovanovića i Branke Pujić u Zemunu i na Zlatiboru nisu jedine nekretnina koju poseduju. Budući da Gagijeva supruga više voli more, oni su kupili stan na crnogorskom primorju, tačnije u Herceg Novom gde Branka posebno uživa u blagoj mediteranskoj klimi.

Kuća Dragana Jovanovića

– Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i, evo, želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo.

– Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru – ispričao je popularni glumac.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: YouTube Printskrin/Instagram

Još iz kategorije