Odnosi kilograme kao od šale, posebno na kritičnim mestima: Ovo je magična dijeta Tanje Savić

25.08.2024

15:01

By

Diejta Tanje Savić

ATA IMAGES

Kada se pevačica Tanja Savić prvi put pojavila na sceni „Zvezda Granda“, publiku je potpuno opčinila, kako glasom tako i prirodnom lepotom, a i danas, mnogo godina posle, ona važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših naših pevačica.

Dijeta Tanje Savić oduševila dame koje su je isprobale

Uprkos dve dve trudnoće ona je uspela da održi devojačku liniju, međutim da nije uvek u potpunosti bila zadovoljna svojom kilažom, bez pardona je govorila za medije.

Dijeta Tanje Savić

Naime, pevačica je objasnila kako se nakon karantina zbog pandemije koronavirusa ugojila, i to najviše u predelu stomaka koji joj je kritična tačka, a uz pomoć ove dijete Tanje Savić lako je uspela da se vrati na staro.

– Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta.

– Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu… Naravno, sve to bez hleba. To je presudno. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate – ispričala je Tanja i otkrila da se kao i većina žena goji najviše u predelu stomaka:


Dijeta Tanje Savić

– Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak.

Dijeta Tanje Savić bila je pravi spas za pevačicu 

– Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da „kipi” na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

Pevačica ne krije da je pravi gurman i da voli da pojede nešto što nije preporučljivo za vitku figuru.

Dijeta Tanje Savić

– Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam – rekla je Tanja za „Informer” i dodala:

– Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju – otkrila je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Shutterstock

Još iz kategorije