Objava Marije Šerifović šokirala pratioce: Nikada je niste videli u ovakvom stanju (FOTO)

23.08.2024

13:03

By

Marija Šerifović u ulozi majke

Instagram

Pop pevačica Marija Šerifović u ulozi majke otkako se ostvarila, način života promenila je iz korena.

Marija Šerifović u ulozi majke snalazi se sjajno

Jasno je svima koji bar povremeno zavire na njen Instagram nalog koliko joj novonastala situacija prija. Ona svaki trenutak, kad nije okupirana poslovnim obavezama i nastupima, provodi vreme sa svojim naslednikom i doslovno se od njega ne odvaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Njihovi zajednički trenuci česti su na Marinom Instagramu i jasno je da je sve podređeno malenom Mariju, te da je ponosna mama veoma posvećena svakom trenutku njegovog odrastanja.

Da se Marija Šerifović u ulozi majke zaista perfektno snalazi pokazala nam je objava koju je rano jutros podelilakojom je i jasno stavila do znanja zaista uživa, da joj apsolutno ništa nije teško, ali i da je ključ dobra organizacija.

Ona je naime u opisu objave iz porodičnog doma otkrila da ustaje ranom zorom kako bi uspela da završi sve obaveze.


Marija Šerifović u ulozi majke

– Ustala u 6. Junior prošetan. Doručak spreman, Ručak spreman. Kučići su namireni. Zeleni čaj je skuvan – napisala je Marija i prikupila mahom pohvalne reči.

Marija Šerifović u ulozi majke uživa i trudi se da svaki trenutak provede sa svojim naslednikom

Zaključak je da sin Marije Šerifović pored poznate mame veoma uživa, što je vidno i na fotografijama koje gotovo svakodnevno osvanu na pomenutoj društvenoj mreži, a mališan je već tako mali uspeo da osvoji srca njenih prijatelja i pratioca, iako mama još uvek ne želi da otkrije njegov lik.

Podsećanja radi, Marija Šerifović uz pomoć surogat majke dobila je sina u Americi jer u Srbiji ova procedura nije dozvoljena, a na tu temu govorila je u jednoj emisiji kada je i otkrila da je nakon nekoliko neuspelih pokušaja, jedino to bilo rešenje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– U Americi sam od 2014., to tada nije bilo aktuelno. Nemamo dovoljno vremena da detaljno pričamo o ovome, da ispričam sve, možda će nekome to pomoći, vrlo verovatno da bi.

– Sve što sam uradila, uradila sam po savetu u tom trenutku najboljih doktora u SAD. U mom jedinom intervjuu rekla sam, nakon nekih pokušaja neuspelih, jedno jedino rešenje je bilo to – rekla je pevačica u emisiji „Amidži šou“.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Marija Serifovic Instagram

Još iz kategorije