Emotivni kadrovi raznežili sve: Marija Šerifović u prvoj šetnji sa sinom, pokazala naslednika

18.12.2023

17:00

By

Haos u domu Šerifovićke

Naslednik Marije Šerifović je dečak po imenu Mario

Pevačica Marija Šerifović je pre nekoliko dana objavila radosnu vest. Postala je majka dečaka kome je odlučila dati ime Mario.

Naslednik Marije Šerifović je usrećio pevačicu

Ona uživa trenutno u Americi gde provodi vreme sa svojim naslednikom,  kog je dobila putem surogat majke, i to upravo na pomenutom kontinentu, a sada je objavila i predivne snimke. Marija je malog Maria izvela u šetnju i snimke podelila na svom Instagramu, što je sve oduševilo.

Naslednik Marije Šerifović

Marija je u novembru otputovala u Ameriku, kako bi bila uz surogat majku poslednjih mesec dana trudnoće. Od kada se rodio prvi sin Marija dobija čestitke od mnogih kolega i prijatelja.

Ipak, o odnosu sa surogat majkom je rešila da progovori, kada je istakla da su imale veoma blizak odnos.

– To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede… – rekla je Marija i otkrila kako je došlo do toga da se odluči za surogat majku.


Pročitajte: Pod svaku cenu htela da sazna istinu- Marija Šerifović uradila DNK test

Naslednik Marije Šerifović

Pre toga je i sama pokušavala da se ostvari u ulozi majke, ali joj, nažalost, nije uspelo.

– Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor – ispričala je ona

Još iz kategorije