Druga žena! Transformacija Tee Tairović šokirala javnost: Ona više ne liči na sebe (FOTO)

21.08.2024

16:22

By

Izgled Tee Tairović

Instagram

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Tea Tairović može se pohvaliti blistavom karijerom. Njeni nastupi mesecima unapred su zakazani i za isti se uvek traži karta više, a pored dobrog provoda koji je na istima, kako upućeni kažu, zagarantovan, ono čime na sceni ostavlja bez daha, svakao je i izgled Tee Tairović.

Izgled Tee Tairović naširoko se komentariše

Dok je dame gledaju sa dozom zavisti zbog savršenog stasa, pripadnici muške populacije ne mogu ostati ravnodušni na atraktivnu damu poznatu i po provokativnijem stilu oblačenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Međutim da je izgled Tee Tairović tokom karijere prošao razne faze, te da se znatno izmenio, svedoče fotografije koje kruže društvenim mrežama.

Naime, kada se još kao sedamnaestogodišnjakinja prvi put pojavila na muzičkoj sceni, tada nije bila ni nalik ovoj Tei koju gledamo danas.

Od početka karijere, pa do danas, pevačica je mnogo ulagala u sebe u svakom pogledu, te je tako i izgled Tee Tairović znatno korigovan što ona nikada nije krila.


Izgled Tee Tairović

Uz pomoć sjajnih stručnjaka u oblasti estetske hirurgije, ona je odlučila da promeni na sebi sve čime godinama unazad nije bila zadovoljna, a u sve to uložila je dosta novca, vremena i truda, te je konačno u potpunosti zadovoljna.

Budući da je njena atraktivna pojava česta tema komentara na društvenim mrežama, na jednoj fan stranici pojavio se snimak emisije u kojoj je gostovala pre nekoliko godina, a na kojem bi je retko ko prepoznao.

Izgled Tee Tairović pretrpeo je ogromne promene

Tea je tada imala potpuno drugačiji imidž i kovrdžavu frizuru, a jasno je da je od tada dosta toga korigovala – popunila je usne, sredila nos i zube i povećala grudi što je doprinelo tome da se danas sjajno oseća u svojoj koži.

Izgled Tee Tairović

Zahvaljujući svojoj atraktivnoj pojavi, karakterističnom plesu, kontaktu sa publikom i upečatljivim pesmama, koje na prvo slušanje osvajaju kako njenu publiku, tako i one koji ne prate preterano njen rad, ona je postala jedna od naših najplaćenijih i najtraženijih pevačica.

Izgled Tee Tairović koji je jedan od njenih najjačih aduta nesumnjivo je uticao na njeno ogromno samopouzdanje na sceni i van nje, ali i na to da lako osvaja muška srca i bude jedna od najpoželjnijih pevačica.

Iako o intimi preterano ne otkriva, javnost je već upoznata sa tim da je ona u srećnoj vezi i da je njen izabranik prati na svim nastupima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic)

Nije raspoložena da prevše detaljiše na tu temu, jer smatra da je njena karijera jedino važna za publiku, koja željno iščekuje čak dva zakazana koncerta u Areni, a na kojima se može očekivati samo spektakl.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Youtube Printscreen/Instagram/Tea Tairovic Instagram

Još iz kategorije