Svi se pitaju šta joj je botoks trebao: Goca Božinovska uslikana na klinici, evo šta je radila na sebi i kako sada izgleda

23.05.2024

13:40

By

Tretman Goce Božinovske

Bojan Vuković

Tretman Goce Božinovske osvežio je njeno lice

Pevačica Goca Božinovska svoje godine zaista sjajno nosi i na izgledu joj mogu pozavideti i znatno mlađe dame, a to neminovno povlači pitanje kako ona održava svoju lepotu, te kako neguje lice.

Tretman Goce Božinovske kojem se podvrgla na jednoj klinici naišao je na mnoštvo komentara i reakcija

Odgovor na to, pevačica je delimično dala sinoć na svom Instagramu postavivši sliku iz ordinacije gde je bez trunke šminke otkrila da se podvrgla određenom tretmanu.

Kako je u opisu slike stavila reč je o osveženju lica, pa je tretman Goce Božinovske najverovatnije neka neinvazivna metoda rađena u cilju očuvanja kože i umanjenja tragova starenja.

Pročitajte i – Nekada je živela u šupi i bila neuhranjena – Goca Božinovska danas uživa u luksuzu

S obzirom na to da izgleda sjajno, pevačica po svemu sudeći često posećuje ovakva mesta, međutim retko kada o tome javnost obavesti, pa su mnogi bili iznenađeni kada su ugledali ovu fotku.

Tretman Goce Božinovske

Odluka da o estetskim intervencijama ne govori preterano u javnosti ne treba da čudi jer se pre nekoliko godina ona susrela sa brojnim prozivkama na račun korekcija koje je na svom licu radila, a komentari da je preterala sa botoksom pevačicu su i te kako pogodili:


–  To što se piše su gluposti i to je zavirivanje u nečiju intimu. Kao da sam uradila nešto strašno, žene su operisale noseve, samo što ne seku uši, a ja ne smem da idem kod kozmetičara i da se doteramrekla je Božinovska, a zatim otkrila istinu o tome na kakav tretman lica je išla.

Tretman Goce Božinovske

– Nisam radila botoks, već kolagen, kako bih održala kožu lepom. To je kao da ideš kod kozmetičara. Drugo bi bilo da sam išla na neku operaciju, pa promenila lični opis. Ja sam samo malo kolagena stavila i to je to. Ovo što portali pišu je smešno. Da sam radila botoks bila bih lepa kao lutkarekla je Goca koja je nakon nekog vremena ipak priznala da je ubrizgavala botoks, ali da on u njenom slučaju nije dao željene rezultate:

Pročitajte i – Goca Božinovska besna – Stavila sam botoks, a ogovaraju me kao glavu da sam sekla

– Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba – rekla je Goca tada.

– Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante – ispričala je i dodala:

Tretman Goce Božinovske

– Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem – otkrila je za domaće medije pevačica koja je očito našla doktora u kog ima puno poverenje i kom bez straha od posledica prepušta da vodi brigu o njenom licu, a kakve će rezultate najnoviji tretman Goce Božinovske dati, uverićemo se sami.

Još iz kategorije