Goca Božinovska besna: Stavila sam botoks, a ogovaraju me kao glavu da sam sekla

26.05.2022

13:44

By

Tretman Goce Božinovske

Bojan Vuković

Goca Božinovska izazvala lavinu komentara zbog slike na Instagramu

Goca Božinovska mnogo se iznervirala što je uopšte objavila sliku ubrizgavanja botoksa u lice na društvene mreže jer je, kako kaže, napadaju i ogovaraju sa svih strana.

Goca Božinovska na meti napada zbog bodoksa

Pevačica kaže da je tek sada sa 57 godina odlučila da malo osveži lice, ali da nije očekivala da će je svi napasti zbog toga

Goca Božinovska

Bojana Vuković

Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsekli što sam otišla na malo osveženje lica. Ove sve mlade devojke totalno su izoperisane, odsekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u sise, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju”, ljutito kaže Goca jer smatra da nije zaslužila da je ogovaraju.

Eto, htela sam da vidim kako to izgleda kad malo osvežim lice botoksom i to minimalnom dozom i moram da kažem da sam zadovoljna. To sam uradila na preporuku i nisam se pokajala. Samo želim da delujem sveže i mlađe i to sam nadam se i postigla. To što sam baka ne znači da treba da se zapustim. Nikada ništa nisam radila od tih plastičnih operacija jer imam strah i ovaj botoks sam jedva preživela pre pet meseci i sada. Kriva sam možda što sam stavila sliku sa intervencije, ali da li je to razlog da me linčuju sada. Samo pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština.”


 

 

 

Pročitajte: Neprepoznatljiva: Goca Božinovska za remont pukla ozbiljnu sumu novca, evo kako sada izgleda (foto)

Još iz kategorije