Nekada je živela u šupi i bila neuhranjena: Goca Božinovska danas uživa u luksuzu FOTO

22.03.2024

15:03

By

Kuća Goce Božinovske

Kuća Goce Božinovske je sva u luksuzu

Pevačica Goca Božinovska nije oduvek imala novca, a kako je ranije živela nikada nije skrivala te je tao jednom prilikom otkrila i da se njena majka porodila u vozu, ali i da su živeli u veoma skromnim uslovima. Ipak, danas se pevačica može pohvaliti uspehom koji se ogleda i u tome kakva je kuća Goce Božinovske.

Kuća Goce Božinovske obiluje zlatnim detaljima

Kako je sama ranije isticala Goca Božinovska je rođena u siromaštvu, ali to je nije sprečilo da danas bude veoma uspešna.

Pročitajte i: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo: On se odmah oglasio i sve objasnio

– Moja životna priča, od detinjstva pa do dana današnjeg uvek je bila neka muka. Ništa mi nije išlo tako glatko. Rodila sam se u vozu i dolazak na svet sam dočekala na podu. Odrastala sam u siromašnoj porodici. Živeli smo u šupi jer nam je zemljotres porušio kuću – istakla je jednom pirlikom Goca.

– Rasli smo u jednoj sobici bez struje. Bila sam niska, sitna i neuhranjena. Zvali su me ‘mali vrapčić‘. Oduvek sam maštala da ću jednog dana imati mnogo i da ću nešto da stvorim, ali nisam znala kako i odakle – rekla je pevačica svojevremeno i dodala:


– Znala sam da ću u životu pevati, ali nisam znala koliko pevanjem može da se daleko dogura. Jako se teško živelo. Majka mi je bila domaćica i radila je u nadnici, a otac na železnici.

– Sestra i ja, još kao male, pomagale smo majci u nadničarskim poslovima. Bogati seljaci su nas plaćali kao da smo odrasle. Tako da sam od detinjstva zarađivala. Posle rada operem ruke, ručam i idem u školu. Bila sam dobro dete i dobar đak – rekla je ona ranije.

Pročitajte: Goca Božinovska iskeširala bogatstvo za Mirkovu svadbu – Od cifre će vam se zavrteti u glavi

Vila Goce Božinovske u kojoj živi u Surčinu je velelepno zdanje u kojem godinama unazad živi sa svojom porodicom.

U velelepnu vilu, pevačica se uselila kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, Goca je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene.

Kuća Goce Božinovske

Kuća Goce Božinovske u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom letnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

Još iz kategorije