Izoperisala se do neprepoznatljivosti: Evo kako sada izgleda Ermina Pašović i koliko košta njen novi izgled

13.06.2024

14:00

By

Izgled Ermine Pašović

Printscreen

Erminu Pašović javnost je upoznala kroz učešće u rijalitiju „Zadruga“ gde se takmičila dve sezone, da bi se potom povukla sa malih ekrana i neko vreme nismo imali prilike da je vidimo.

Izgled Ermine Pašović drastično je izmenjen

Poput mnogih rijaliti zvezda i ona je popularnost iskoristila da započne muzičku karijeru i mnogi se slažu da joj odlično ide, a ponekad i dalje gostuje u emisijama koje se tiču rijaliti programa.

Izgled Ermine Pašović

Četiri godine koliko je prisutna u javnosti bilo je dovoljno da Ermina potpuno promeni izgled, a kako su preneli mediji ona je veliku svotu novca izdvojila kako bi istim u potpunosti bila zadovoljna.

 

Najveći problem Ermina je imala je sa aknama na licu i ožiljcima, koje je po svaku cenu želela da sredi, pa je kako prenesi “Telegraf” ona uradila nekoliko tretmana čija je cena između 150 i 250 evra po tretmanu.


Izgled Ermine Pašović

Nakon toga podvrgla se operaciji nosa, za šta je izdvojila oko 3.000 evra. Ermina je potom posetila i hirurga kako bi podigla kapke za šta je iskeširala oko 900 evra, a tu su i nove jagodice koje je dobila po istoj ceni.

Tu se nije zaustavila, poželela je i “mačije oči”, za šta je odvojila čak oko 4.000 evra, a na znatno drugačiji izgled Ermine Pašović umnogome je uticalai korekcija grudi.

Izgled Ermine Pašović

Hijaluron u usnama takođe ona nije zaobišla, a konture lica doterala je metodom „Jaw line“, koja se radi takođe hijaluronskim filerima i košta oko 1.000 evra. Za željeni izgled ona je ubrizgavala i botoks koji je u estetskoj medicine danas nezaobilazan.

Izgled Ermine Pašović potpuno je izmenjen estetskim korekcijama

Svi ovi estetski zahvati uticali su da izgled Ermine Pašović bude potpuno drugačiji od onog kada se tek pojavila na malim ekranima, pa zadrugarka sada može potpuno biti zadovoljna istim.

Izgled Ermine Pašović

Iako ona nailazi na podeljene komentare, te neki smatraju da je potpuno promenila lični opis i da više nije ni nalik staroj Ermini, većina se slaže da je odličan posao uradila i da sada izgleda zaista sjajno.

Inače, poznata po britkom jeziku, Ermina nema problem da otvoreno priča o estetskim zahvatima koje je radila, pa je jednom prilikom, uz fotografiju bez šminke, istakla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermina_pasovic)

– Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je.

– Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila – rekla je ranije Ermina Pašović koja je za sve korekcije uzdvojila preko 15.000 evra, piše “Telegraf”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Printscreen

Još iz kategorije