Vrelo i na jahti: Brenina snajka u leopard bikiniju zapalila Instagram, pevačica morala da reaguje

20.08.2024

14:16

By

sofija spasojevic i lepa brena

PrintScreen IG @spasojevicsofija i K1 TV

Sofija Spasojević, atraktivna voditeljka i devojka Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, privukla je pažnju svojim zavodljivim fotografijama sa luksuznog krstarenja.

Njihova ljubavna veza izgleda sve ozbiljnije, što potvrđuje i činjenica da je Viktor već upoznao Sofiju sa porodicom. U društvu najbližih, par je proveo idilične trenutke na jahti, a među najzapaženijim momentima svakako su one kada Brena i Sofija zajedno uživaju crtajući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

No, prava senzacija sa ovog porodičnog odmora koji je Sofija provela sa Viktorom na Bobinoj i Breninoj jahti jesu fotografije mlade voditeljke. Sofija se skinula u bikini sa leopard printom i fotografisala, a zatim objavila to na svom Instagramu.

Njen zanosni izgled i izvajano telo odmah su izazvali lavinu reakcija, među kojima se ističe i komentar Lepe Brene, kojoj se fotografija svidela.

– Vau, izgledaš kao lutka sa naslovne strane, Najlepša mačka na Balkanu, Zračiš lepotom! – samo su neki od oduševljenih komentara Sofijinih pratilaca.


sofija spasojevic devojka viktora zivojinovica

Sofija Spasojević nije samo Viktorova devojka – ona je i popularna influenserka i voditeljka, čije objave redovno dostižu hiljade lajkova.

Pored toga, poznata je i po promocijama luksuznih brendova, a nedavno je nosila i odeću iz Brenine nove kolekcije, što dodatno potvrđuje bliske veze sa porodicom Živojinović.

sofija spasojevic i viktor zivojinovic

Iako je nekada bila višestruki državni prvak u plivanju, ozbiljna povreda preusmerila je njen put ka modelingu, društvenim mrežama, fotografiji i voditeljskom poslu.

Sada, sa Viktorom pored sebe, Sofija živi svoj san, dok publika ne prestaje da prati svaki korak atraktivne brinete i obasipa je komplimentima.


Slične teme:
Pa, zar na njegov rođendan: Brena rešila da otkrije ko je zapravo Boba Živojinović
Tajna čuvana više od 30 godina: Brena i Beba otkrili konačno otkrili ko je Jelena Živojinović FOTO


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: PrintScreen IG @spasojevicsofija i K1 TV

Još iz kategorije