Više ne krije: Srce Viktora Savića osvojila je glumica koju svi dobro znate, slika govori više od reči FOTO

31.03.2023

18:21

By

devojka viktora savića

16, December, 2022, Belgrade – Agency Fabrika, in cooperation with the Embassy of Italy, organized a traditional humanitarian New Year’s fashion event for children from Prihvatliste at the residence of the Italian ambassador. Viktor Savic. Photo: Marija Mladjen/ATAImages 16, decembar, 2022, Beograd – Agencija Fabrika je u saradnji sa Ambasadom Italije organizovala tradicionalni humanitarni novogodisnji modni dogadjaj za decu Prihvatilista u rezidenciji ambasadora Italije. Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Devojka Viktora Savića misterija je za javnost

Viktor Savić važi za jednog od najprivlačnijih glumaca na našim prostorima, a kako svoj ljubavni život vešto krije, javnost malo toga zna o njegovim lepštim polovinama.

Devojka Viktora Savića sa nestrpljenjem se iščekuje

Iako je san mnogih žena, Viktor Savić, poučen iskustvom iz prethodnih veza se u poslednje vreme trudi da sakrije svoj ljubavni život, a devojka Viktora Savića sa velikim nestrpljenjem se iščekuje. Naime, otkako je raskinuo vezu sa pevačicom Sarom Jo javnost nije imala priliku da vidi njegovu lepšu polovinu. Uvek dobro raspoložen i sa sjajnim smislom za humor, Viktor je u skoro svakom okupljanju omiljena osoba, pa devojke padaju na njegov šarm.

Pročitajte: Šta se krije iza svega- Sara Jovanović i Viktor Savić SE pomirili

devojka viktora savića

Međutim, na opšte oduševljenje njegovih pratilaca, na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija mladog glumca sa lepom glumicom, manekenkom i voditeljkom Ninom Seničar. Prvobitan zaključak bio je da je atraktivna glumica, manekenka i voditeljka nova devojka Viktora Savića, drugi pak i onaj ispravniji jeste da su oboje angažovani za potrebe filma Alekse Balaševića „Megdan“ te da im je to glumački zadatak.

Pročitajte: Udaje se Nina Seničar- Voditeljka zablistala u belom, ovo su prve slike sa slavlja (FOTO) 

devojka viktora savića


Da se prisetimo, to ne bi bio prvi put da šarmantnog glumca spajaju sa koleginicama. Viktor je svojevremeno priznao je da je pre mnogo godina bio u vezi sa Daninom, a glumci su se upoznali dok su zajedno igrali u seriji “Montevideo, Bog te video“, gde je glumica imala ulogu Rose, a glumac ulogu Milutina Ivkovića. Da li je njihova veza bila aktuelna za vreme snimanja serije, još nije poznato javnosti. Njihova veza nije dugo potrajala, a Danina je kasnije imala jedan brak, u kojem je dobila sina Maksima. Glumica je danas zapažena po ulozi Klaudije u popularnoj seriji “Igra sudbine“.

IZVOR: Story

SLIKE: ATA,Instagram

Još iz kategorije