Miljana Kulić zabrinula fanove: Evo kako se oseća nakon što je završila u Urgentnom

18.08.2024

11:10

By

Miljana Kulić završila u Urgentnom

Bojan Vuković

Miljana Kulić

Rijaliti zvezda Miljana Kulić završila u Urgentnom centru. Naime, prema pisanju medija, ona je trebalo da obavi estetsku korekciju na jednoj klinici, ali je od toga odustala jer su analize pokazale da su joj određene vrednosti u krvi povišene.

Miljana Kulić završila u Urgentnom centru, evo kako se sada oseća

Kada je sinoć Miljana Kulić završila u Urgentnom, mnogobrojni fanovi bili su zabrinuti, te su sa svih strana stizale reči podrške, a sada se ona oglasila za domaće medije i potvrdila da se posle svega dobro oseća.

Miljana Kulić završila u Urgentnom

– Povećan mi je D-dimer, odustala sam od operacije rizično je – rekla je Miljana za Informer.

Prema rečima njene majke Marije Kulić, s obzirom na to da joj je D-dimer bio povišen i da se Miljana žalila na bolove u nozi, one nisu htele ništa da prepuste slučaju pa su se zajedno uputile u Urgentni centar gde je Miljana pregledana i odmah puštena kući.

– Maločas smo došle D-dimer je bio uvećan, sve su proverili sve je u redu. Možda je bila i neka virusna infekcija zbog koje su sada vrednosti uvećane. Nije joj potrebna nikakva terapija, ali hematolog ne preporučuje nikakve intervencije dok su vrednosti povišene – ispričala je Marija za pomenut medij.


Miljana Kulić završila u Urgentnom

Miljana je definitivno odustala od operacije kapaka, a Marija kaže da je tako najbolje.

– Šta će to njoj, to rade starije žene. Nego ona čim joj neko nešto kaže ona hoće i ona. I doktor joj je danas objsnio da njoj to nije potrebno – priča Marija.

Miljana Kulić završila u Urgentnom centru, Marija je sve vreme uz nju

Kako je još ispričala, u momentu kada je Miljana Kulić završila u Urgentnom, dok su čekale na pregled, javio im se i Ivan Marinković uspaničen jer je povredio prst.

– Morala sam da trčim od jedne do druge ambulante, kao da sam roditelj oboma. Srećom, sve se dobro završilo za oboje – zaključila je Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljana Kulic (@marijakulic_mtaz)

Inače, bivši učesnici rijalitija „Elita“, Miljana Kulić i otac njenog deteta, Ivan Marinković, već neko vreme žive zajedno u Nišu, a prema informacijama koje plasiraju u javnost, čini se da postaju sve prisniji.

IZVOR: Starmagazin/Informer

SLIKE: Bojan Vuković/Miljana Kulic Instagram

Još iz kategorije