Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom: Oglasila se Marija, porodica van sebe

26.04.2024

14:04

By

Miljana i Bebica

Bojan Vuković

Miljana Kulić

Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom centru

Učesnica rijaliti programa „Elita“, Mijana Kulić završila je u Urgentnom centru i hitno je napustila Elitu.

Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom centru, oglasila se majka Marija

Nakon toga oglasila se i njena majka za domaće medije, a kako kaže, niko je nije obavestio o ćerkinom izlasku iz rijalitija.

Pročitajte: Satima bila na sastanku kod Mitrovića- Otkriveno da li se Dušica Jakovljević vraća na Pink

– Ne znam za to. Mislim, da je verovatno u pitanju kontrola kod hirurga u Urgentnom centru koji je Miljanu operisao i koji bi trebalo da joj promeni dozu leka koji pije protiv tromboze. Ona ide na te kontrole na svakih par meseci, radi i ultra zvuk. Mislim da više nema potrebe da pije taj lek, ali to ipak doktor mora da napiše – ispričala je Marija.

Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom centru

Miljana KulićBojan Vuković

Ona je primetila da Miljana u poslednje vreme slabo jede, a da čim malo više pojede odmah povrati.

– To je normalno, sve što se unese preko količine koju smanjeni želudac može da primi izbaci se. Tako su mi objasnili – kaže Marija.


Inače, Marko Đedović tužio je Miljanu Kulić zbog povreda koje mu je nanela u trećoj sezoni „Zadruge“ kada ga je bubicom udarila u glavu.

Sud je presudio u njegovu korist, a sada je Marko izneo detalje spora.

Miljana Kulić hitno završila u Urgentnom centru– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio.

Pročitajte: Karambol u Šimanovcima- Miljana Kulić pravi haos, traži se hitna hospitalizacija

– Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Marko Đedović.

Još iz kategorije