Tanja Savić više neće da ćuti: Otkrila do sada nepoznate detalje iz Mukijeve prošlosti

11.08.2024

17:02

By

Tanja Savić i Muki

Bojan Vuković

Već više od dve godine pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa jedanaest godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem sa kojim je prvobitno krila romansu.

Tanja Savić i Muki mesecima su glavna tema u medijima 

Ipak, par je odlučio da se ne obazire na zlurade komentare, te su obelodanili da su u ljubavi, a od tada Tanja Savić i Muki glavna su tema u javnosti i sve više se spekuliše o njihovom venčanju.

Tanja Savić i Muki

To i ne čudi budući da se pevačica ne odvaja od svog izabranika koji je drži kao malo vode na dlanu, a o pikanterijama iz njihovog odnosa, koje su prava poslastica za medije, ona je nedavno pričala u jednoj emisiji.

Upravo tada progovorila je i o detaljima iz Mukijevog privatnog života o kojima se gotovo ništa nije znalo.

Tanja Savić i Muki


Naime, nakon što su mediji preneli da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da Bešićev otac takođe nije srećan zbog njegovog izbora, međutim Savićeva je iznela argumente i stavila do znanja da to nikako ne može biti istina.

Savićeva je tada otkrila da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku porodičnu tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je pevačica.

Tanja Savić i Muki uskoro bi mogli organizovati svadbeno veselje

Podsećanja radi, pevačicin dečko je rodom iz Bijeljine, živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. On je, inače, zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a Tanja Savić i Muki planiraju i da se venčaju i zajedno presele preko okeana.

Tanja Savić i Muki

– Kad izdam novi album koji je u pripremi, zatim koncert u Areni, e onda će biti i svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište, planiram da to uradim, kad sve to sredim, kad budem 40+, onda ću da planiram i venčanje. Samo da me zdravlje posluži. Volela bih devojčicu da rodim, to bih baš volela, ali baš – istakla je Tanja pre nekoliko meseci.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram Printscreen

Još iz kategorije