Vila Đokovića u Vojvodini je san snova: Privatno jezero, pećina, vodopad, bazen sa palmama…(FOTO)

09.08.2024

16:03

By

Vila Đokovića

Photo: John Philips Pa Images Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković može se pohvaliti brojnim nekretninama koje je nadljudskim naporom na terenu stekao, a jedna od onih u kojoj rado boravi kako on, tako i čitava njegova porodica jeste velelepna vila Đokovića na Fruškoj gori.

Vila Đokovića na Fruškoj gori ostavlja bez daha

Nole je naime sagradio bajkovito imanje u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume i tamo sa suprugom Jelenom i decom sebi daje oduška i pronalazi preko potreban mir.

Vila Đokovića

Luksuzna vila Đokovića u Vojvodini okružena je šumom i livadama i idealna je za beg od gradske gužve i vreve, te Nole kada je u Srbiji sve više vremena provodi na ovom imanju.

Raskošna vila poznate porodice, malo je reći, ostavlja bez daha. Izgrađena je u prirodi i zelenilom skrivena daleko od radoznalih pogleda.


Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, te se samo sa drugog kraja jezera može videti kuća, što Đokovićima garantuje privatnost, a oni imaju sopstveni prilaz jezeru i ogroman vrt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barok Kraljkamena (@kraljkamena)

Tu je bazen sa malom pećina izgrađenom od prirodnog kamena, a s vrha se sliva vodopad koji pravi opuštajući zvuk. Palme čitavom imanju daju posebnu draž, a neizostavan je i tobogan kojem se najmlađi članovi porodice posebno raduju.

Vila Đokovića na obroncima Fruške gore kao stvorena je za uživanje u prirodi

Stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma, međutim kako izgleda ovo impozantno zdanje imali smo prilike da se uverimo putem društvenih mreža.


Inače, na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želeo da se čitava porodica Đoković okuplja na ovom raskošnom imanju, koje se prostire na nekoliko hektara, dok sama kuća ima 1.200 kvadratnih metara, a nije isključeno da će jednog dana oni ovde sagraditi i restoran ili teniski teren.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/John Philips Pa Images Profimedia

Još iz kategorije