Seka Aleksić ne može da sakrije emocije: Potpuno slomljena od tuge oglasila se sa groblja

02.08.2024

17:27

By

Objava Seke Aleksić

Printscreen

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Seka Aleksić pored neospornih vokalnih sposobnosti, brojnu publiku osvojila je i svojom harizmom, ali surovom iskrenošću.

Objava Seke Aleksić gađa pravo u srce

Poznata po tome da na svaku temu govori bez ustezanja i uvijanja u foliju, te da svoje stavove i mišljenja uvek javno iznosi, ona i detalje iz svoje privatnosti rado deli sa publikom, te na društvenim mrežama gde je veoma aktivna, često osvane fotka iz njene svakodnevnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

I najnovija objava Seke Aleksić upravo svedoči tome, a pored toga što je istom iznenadila, ona je i rastužila mnogobrojne fanove.

Najdublje emocije podelila je Seka sa svetom objavivši fotografiju groba svog oca, pa je jasno da je, iako godinama nisu bila u kontaktu, njegovu smrt veoma teško podnela.

Objava Seke Aleksić jasan je pokazatelj koliko pevačica pati za ocem

Uz emotikon srca i potresnu fotografiju, pevačica je napisala samo „tata“, ali dovoljno da stavi do znanja svima kako se oseća i koliko za njim pati.


Objava Seke Aleksić

Podsećanja radi, Seka je u jednom trenutku svog života potpuno izgubila kontakt sa ocem.

Zbog rata, ona se sa majkom, bratom i očuhom preselila iz rodnog grada, prvo u Banju Koviljaču, zatim u Lipolist, a njen otac je otišao u Austriju. Nisu se čuli ni videli godinama sve dok jednog dana njena tetka nije u Austriji srela njenog tatu.

– Moja tetka je tada otišla da živi u Austriju, kao izbeglica, a mi smo otišli sa tadašnjim našim očuhom za Banju Koviljaču i evo to sam se sad setila, tetka je bila ta koja je pronašla mog tatu u Austriji, u Beču.

– To je bio njen zet, a njega je cela mamina familija obožavala. On je bio najbolji. I, tako smo stupili u kontakt, tetka je dala od naše komšinice fiksni telefon, on je pozvao. Ali, kada je tata pozvao, iskreno da vam kažem, ja nisam osećala da pričam sa tatom.

Objava Seke Aleksić

– Čudan je to osećaj. Sve je mene podsetilo, ja znam da je to moj tata, ali to je u stvari šok. Ja sam se valjda toliko šokirala da ja nisam mogla da se prepustim emocijama, samo sam razmišljala šta će reći moj očuh Milan, da neće njemu biti krivo što mene zove tata – rekla je pevačica koja je istakla da je njen otac bio izuzetno emotivan čovek i da je i ona povukla na njega.

– Moj tata je bio generalno emotivan čovek. On je mogao da zaplače kada vidi siroče na ulici da prosi. Takav je bio i ja sam to poprimila na njega, ja sam ista takva.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Seka Aleksic Instagram/Printscreen

Još iz kategorije