Vreme je bilo da se kaže kraj! Seka Aleksić otvorila sve karte, progovorila o braku i prevari: Ovo se ne oprašta

24.06.2024

16:20

By

Rođendan Veljka Piljikića

Instagram

Pevačica Seka Aleksić više od petnaest godina uživa u velikoj ljubavi sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim je u braku dobila dvojicu sinova, Jakova i Jovana, a par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni i njihova priča podseća na one iz najromantičnijih filmova.

Seka Aleksić o prevari progovorila bez ustezanja

Svoju intimu nikada nije preterano eksponirala, pa se o njenom ljubavnom životu pre Veljka veoma malo detalja zna, a javnosti je poznata samo njena veza sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Seka Aleksić o prevari

Uprkos tome što je već godinama u srećnom braku, pevačica je jednom prilikom, u podkastu kod blogerke Anastasije Grujić, iskreno govorila i o bivšim vezama, a iako je priznala da nikada nije bila ostavljena, Seka Aleksić o prevari koju je doživela progovorila je javno.

Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama – rekla je tada pevačica i dodala:

Seka Aleksić o prevari iznela sve detalje

– Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo – rekla je tada Seka Aleksić o prevari bivšeg partnera.


Seka Aleksić o prevari

Kako je tada rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko.

Seka Aleksić o prevari

Sa Veljkom i njihova dva sina Jovanom i Jakovom izgradila je porodičnu idilu u Staroj Pazovi. Pevačica i njen suprug su sagradili vilu koja vredi pola miliona evra, a u dvorištu imaju osim bazena, palmi i kokošinjac koji je pevačica dobila od svog supruga za rođendan.

Pročitajte i – Seka Aleksić na ivici suza – Ne može da se suzdrži, preplavile je emocije zbog poklona koje je dobila od sinova

Inače, pevačica je nedavno bila na meti glasina da ju je suprug sa kojim je godinama u skladnom braku prevario sa dadiljom, a ovu informaciju koja je kružila društvenim mrežama Seka je oštro demantovala porukom:

– Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve price – poručila je tada pevačica dušebrižnicima.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: AtaImages/Youtube Printscreen/SekaAleksicInstagram

Još iz kategorije