Ne može više da ćuti: Seka Aleksić progovorila o nasilju u porodici, pred njom je udario oca

04.12.2023

19:00

By

Tata Seke Aleksić

Tata Seke Aleksić je pravio probleme porodici

Pevačica Seka Aleksić živi miran i srećan život pored supruga Veljka i dva sina Jakova i Jovana. Međutim, u mladosti je prošla kroz teške trenutke zbog svog oca o čemu je jednom i javno govorila.

Tata Seke Aleksić

Tata Seke Aleksić je pravio probleme porodici- pevačica otkrila detalje

Naime, folk zvezda je pričala da je njen otac jako dobar čovek zbog kojeg mu oprašta sve što se dešavalo u braku sa njenom majkom, kao i da je prema njoj bio nasilan, zbog čega je reagovao njen rođeni brat.

Tata Seke Aleksić

– Moja mama nije nikad varala mog tatu, nije imala nikad takve situacije u svakom braku, ali eto on je bio takav ljubomoran, imao je te neke sklopove da kažemo preklop neki je imao. Bio je toliko dobar čovek da kad dobije platu podeli. Podeli platu, da ljudima koji su blizu. Tata je zaista bio dobar čovek i ponosna sam na njega zbog toga, bez obzira na sve te druge situacije koje su on i mama imali – govorila je Seka, pa nastavila:

Pročitajte: Ovome nećete odoleti- Seka Aleksić otkrila recept za pomfrit koji njena deca obožavaju

Tata Seke Aleksić


– Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udario ga je po glavi, da ni se on sklonio sa majke jer ju je tukao. Naravno da kao čovek i kao hrišćanin sam sve to tati oprostila i zaboravila, ali bio je dobar čovek, a kad je neko dobar čovek uvek te lepe strani nekako tu ostanu. Moj tata i ja smo imali kroz neki period odrastanja neki prekid komunikacije zato što smo mi izbegli, otišli smo u drugu državu i prosto on je otišao za Austiju. Kad me je pozvao tata nisam imala osećaj da pričam sa tatom. Taj šok, nisam mogla da se prepustim emocijama, samo sam razmišljala šta će reći moj očuh Milan, da mu neće biti krivo što mene zove tata – pričala je iskreno za Skandal pevačica, a tata Seke Aleksić je preminuo pre nekoliko godina.

Još iz kategorije