Definitivno kraj posle toliko godina! Milena Popović se oglasila na Instagramu, njene reči slamaju i najtvrđa srca

31.07.2024

19:47

By

Brat Milene Popović

Milena Popovic Instagram

Udovica Olivera Ivanovića, koja trenutno obavlja funkciju državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine Vlade Srbije u fokusu je javnosti otkako je obelodanila vezu sa Igorom Jurićem i o njenom privatnom životu svi bi da saznaju koji detalj više, a Instagram profil Milene Popović jedan je od načina koji nam daje uvid u isti.

Brat Milene Popović odlučio da sa javnošću podeli svoju tešku borbu

Upravo sada, na ovoj društvenoj mreži ona je podelila detalje iz privatnog života i otkrila da je njena porodica prošla kroz veoma težak period.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Popović (@milena_bogdan)

Naime, glavni akter ove priče je brat Milene Popović koji je vodio tešku borbu sa zavisnošću, a državna sekretarka najavila je njegovu potresnu ispovest i na sve koji se nalaze u sličnoj situaciji apelovala da poslušaju šta je imao da kaže na ovu, i te kako osetljivu temu.

– U petak ćete imati priliku da čujete priču mog brata. Mog rođenog brata, mog Nikole. Posle mnogo godina stradanja, uspeo je da se iščupa iz kandži zavisnosti – objavila je Milena na Instagramu i dodala:

Brat Milene Popović svojim iskustvom želi da pomogne svima koji se suočavaju sa ovakvim problemom

Ona je takođe dodala da bi svi trebalo da poslušaju priču koju je ispričao brat Milene Popović, a koja mnogima može pomoći da se iščupaju iz kandži zavisnosti.


Brat Milene Popović

– Poslušajte ga, naučite od njega, na njegovim greškama, jer je on svoje skoro životom platio. Zavisnost je bolest koja je česta, teško se leči i brzo se širi, uništava čitave porodice, razara – napisala je Milena, koja je u takođe učestvovala u Nikolinoj borbi ka izlečenju.

Brat Milene Popović

– Danas sam ponosna na njega, srećna jer nam se vratio. Vratio se Bogdanu, Krsmanu i Čarni. Vratio nam se naš brat, ujak, sin… Naš Nidžo – napisala je ona u ospisu fotke, na kojoj sin i brat Milene Popović poziraju nasmejani i zagrljeni.

Brat Milene Popović

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Milena Popovic Instagram

Još iz kategorije