Promena je očigledna: Milena Popović iznenadila stajlingom, u ovakvom outfitu nikada je nismo videli

24.05.2024

10:19

By

Stajling Milene Popović i

Instagram

Stajling Milene Popović inspiracija je mnogim damama

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića i sadašnja izabranica Igora Jurića, osnivača Fondacije „Tijana Jurić“ i direktor Centra za nestalu i zlostavljanu decu, otkako je sa njim uplovila u vezu, može se reći blista.

Stajling Milene Popović učinio je da državna sekretarka izgleda atraktivno i dosta mlađe

Veza koju je par prvobitno pokušao da sakrije od javnosti, naposletku je od te ideje odustao, a iako je bila svesna da će naići na osudu, Milena je želela svima da kaže da je srećna.

Stajling Milene Popović i

– Bila sam svesna da ću opet naići na osudu da će biti i ovakvih i onakvih komentara ali sad mnogo zrelije sa nekog drugog životnog aspekta i sa mnogo manje brige oko svega toga zato što sam shvatila šta je život zapravo i da ne vredi osvrtati se i planirati u nedogled.

– Tako da, desila se ljubav i to je jedan jako lep i kvalitetan odnos i ja sam danas zaista srećna i nemam problem da to naglas kažem – rekla je Milena o svojoj ljubavi sa Igorem.

Stajling Milene Popović i


Pored toga što bi svi želeli da zavire među njihova četiri zida, neretki su komentari da je upravo zahvaljujući Igoru, državna sekretarka procvetala.

Njen izgled ne prestaje da se komentariše, a jedna od stavki zbog koje je isti neprestano u fokusu jeste i svaki stajling Milene Popović koji često ume biti i te kako izazovan.

Stajling Milene Popović i

Ovog puta ipak to nije slučaj, baš naprotiv, najnovija fotka koju je Milena podelila na Insta Story- ju skrenula je pažnju, posebno pripadnica lepšeg pola koje nisu mogle da se ne zapitaju gde je kupila izabranu modnu kombinaciju.

Stajling Milene Popović i

Bermude od uvek aktuelnog teksasa uklopila je uz veoma efektan jarko žuti sako, a iako ovog puta njeni atributi nisu došli do izražaja, stajling Milene Popović učinio je da ona izgleda izuzetno atraktivno i mladalački, pa ni pohvalni komentari nisu mogli izostati.

Pročitajte i – Ovu kombinaciju ćete odmah iskopirati – Sako Aleksandre Radović zaludeo žene

Koliko je interesantna i upečatljiva govori činjenica da se svaki njen korak pomno prati, a to kako se obukla i doterala, posebno zanima pripadnicama lepšeg pola kojima je na neki način postala modni uzor.

Sa druge strane muškarci nikako ne mogu ostati ravnodušni na njenu pojavu, a pitanje je kako se Igor nosi sa popularnošću svoje drage.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije