Više ne može da podnese pritisak! Aneli donela striktnu odluku o povlačenju: Moram da se stabilizujem…

26.07.2024

14:01

By

Objava Aneli Ahmić

Tv Pink Printscreen

Drugoplasirana takmičarka “Elite” Aneli Ahmić ne prestaje da intrigira javnost ni nakon završetka riojalitija i svi bi da zavire u njen privatni život, pa je i putem Instagrama pratioci bombarduju pitanjima i porukama.

Objava Aneli Ahmić govori mnogo toga

S tim u vezi, danas je osvanula objava Aneli Ahmić na pomenutoj društvenoj mreži gde je svima stavila do znanja da joj je preko potreban odmor od svega, te da joj je sada prioritet da se u potpunosti posveti svojoj ćerki Nori sa kojom nije provela 10 dugih meseci.

Objava Aneli Ahmić

Naime, kada je završila sa obavezama u prestonici, Aneli je odmah otputovala u Sarajevo, a sada je donela odluku da sa ćerkicom nadoknadi propušteno, te se tim povodom obratila svojim fanovima.

– Želim da se zahvalim svima, celokupnoj mojoj podršci, hvala vam, ljudi! Ja se sada izvinjavam svima koji mi pišu u inbox i daju mi reči pohvale, izvinjavam se, jer nisam baš u stanju svima da odgovorim, jer vas ima baš puno – započela je Aneli.

Objava Aneli Ahmić izazvala reakcije fanova

Ona je takođe dodala da trenutno nije u mogućnosti da ispoštuje sve svoje fanove, te da ima potrebu da se malo povuče i na miru uživa u dragocenim trenucima sa ćerkom.


Objava Aneli Ahmić

– Dok se malo stabilizujem, odmah ću vam odgovoriti na poruke. Upravo sam sa ćerkicom, želim malo više njoj sada da se posvetim, ona mi je prioritet. Takođe ću se za par dana uključiti lajv i tu mi možete postavljati pitanja na koja ću odgovoriti – glasila je objava Aneli Ahmić na Instagramu na koju oni koji je podržavaju nisu imali ni jednu jedinu zamerku, naprotiv, podržali su ovu njenu odluku.

Podsećanja radi, bivši suprug Aneli Ahmić, Asmin Durdžić nedavno je izjavio da sumnja da je Nora njegova ćerka, na šta je ona rekla da je spremna da uradi DNK test.

– Što se tiče DNK, ja sam na raspolaganju možemo se naći u Sarajevu, Dubrvniku i Beogradu, može doći gde želi, ja nikome ne idem na noge, što se tiče mene ja znam ko je otac deteta, a to što je on rekao su puste laži koje slušamo godinu dana.

Objava Aneli Ahmić

– Nemam komunikaciju sa njim, niti želim, a on ako želi DNK neka kaže, rekla sam gde može gde dođe, a evo javno ga pozivam i na poligraf jer tvrdi da nismo od 2022. godine zajedno, a u mom telefonu svi dokazi postoje – rekla je Aneli pa istakla:

– Moram dodati da on nije kontaktirao moju porodicu za DNK analizu, iako su oni bili za to dok sam ja bila u Eliti. Dosta je više njegovih laži i načina na koji ponižava i mene i moju porodicu, a očigledno nije svestan da ponižava i svoje dete. Ja sam mu na raspolaganju i za poligraf i za DNK u bilo koje doba da me pozove rekla sam gde sam, ali sa monstrumom da se nalazim negde u Austriji, neću! – izjavila je Aneli za “Pink.rs”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Pink Printscreen/Aneli Ahmic Instagram

Još iz kategorije