Nakon Aneline odluke da prekine trudnoću, oglasio se njen bivši: Asmin osuo paljbu, nije birao reči

20.06.2024

11:40

By

Trudna Aneli Ahmić

facebook

Trudna Aneli Ahmić otkako je uradila test na trudnoću koji je pokazao pozitivan rezultat, u nikad je gorem odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a nakon prvobitne odluke da će dete zadržati, rijaliti učesnica se predomislila i odlučila da abortira.

Trudna Aneli Ahmić donela odluku o trudnoći

Ova njena odluka potpuno je slomila Janjuša koji je već nekoliko dana potpuno van sebe, te je čak doživeo i nervni slom, a nakon što je trudna Aneli Ahmić odlučila da će abortirati oglasio se i njen bivši partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerkicu Noru.

Trudna Aneli Ahmić

Aneli AhmićYouTube/Printskrin

Kada se otkrilo sve iz Anelinog života, u rijalitiju je postojala priča i da je ona abortirala Asminovo dete, u trudnoći koja se desila nakon ćerke Nore, a njen bivši je sada svojim oglašavanjem ponovo stavio do znanja šta je po njegovom mišljenju presudno da Aneli prekine trudnoću.

Trudna Aneli Ahmić

Kako je naveo, njegovoj bivšoj u emotivnom odnosu glavnu ulogu igra novac, te da bi njena odluka bila znatno drugačija da je Janjuš imućniji.


Trudna Aneli Ahmić, po rečima bivšeg partnera, ne bi odlučila da prekine trudnoću da je Janjuš platežno moćniji

– Da joj ga je napravio u panameri, ne bi tako pričala. Ona treba da bude srećna da ima muškarca koji je voli kao Janjuš jer nijedan je više neće tako voleti kao on – rekao je Asmin i dodao:

Trudna Aneli Ahmić

– Njoj je Sita dala znak da Janjuš nema pare, da je žickao napolju od drugih i uništava još jedno nerođeno dete, kao što je uništila budućnost svoje dece, a i Norinu – poručio je Anelin bivši.

Inače, nakon što je Anelina sestra Sita njoj prenela Markovu finansijsku situaciju napolju, Ahmićeva mu je je u razgovoru prebacila novac koji zarađuje u rijalitiju, a daje bivšoj ženi Eni.

Trudna Aneli Ahmić

– Seješ decu okolo, a Eni nosiš honorare – prigovorila je Aneli tada Janjušu.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Facebook/YoutubePrintscreen

Još iz kategorije