Aneli Ahmić donela končanu odluku o trudnoći: Posle njenih reči Janjuš ne može da dođe sebi

11.06.2024

10:30

By

Trudna Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Aneli

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pre nekoliko dana saznali su da će postati roditelji. Nakon što je test za trudnoću pokazao da je u drugom stanju, rijaliti učesnica u dilemi je da li da zadrži bebu, a sada je donela konačnu odluku koja je iznenadila sve.

Trudna Aneli Ahmić donela končnu odluku o trudnoći

Voditelj Milian Milošević u emisiji ju je podigao i dao je reč, a trudna Aneli Ahmić želela je pred svima da se izjasni na ovu temu.

Trudna Aneli Ahmić

– Evo odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam.

– Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli.

Trudna Aneli Ahmić


Kada je čuo šta trudna Aneli Ahmić izgovara, Janjuš se potpuno emotivno slomio, izašao je iz Bele kuće, te je sa Zolom sve vreme sedeo i ćutao i pušio cigaretu.

Trudna Aneli Ahmić se izjasnila i otkrila da želi da prekine trudnoću

Iako je njihov odnos u poslednje vreme veoma turbulentan, te sukobi bivših partnera ne prestaju, a ostali učesnici šokirani su njihovim ponašanjem, po svemu sudeći, Janjušu nije bilo svejedno zbog ove, Aneline odluke.

Trudna Aneli Ahmić

Podsećnja radi, Aneli Ahmić je u rijalitiju „Elita“ uradila test na trudnoću, koji je bio pozitivan.

Pročitajte i – Janjuševa bivša žena napustila Beograd – Ena i Kruna otišle nakon saznanja da je Aneli trudna

– Ovo je od Boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava… Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio – rekao je Janjuš plačući, a Aneli je nastavila:

– Ja nisam svesna… Sinoć sedim, krvarila sam i zvala sam Anitu. Ja sam odmah osetila simptome, znala sam da mi se nešto dešava. Imala sam kiselinu, tako sam i celu trudnoću imala – rekla je trudna Aneli Ahmić.

IZVOR: Starmagazin

Još iz kategorije