Janjuševa bivša žena napustila Beograd: Ena i Kruna otišle nakon saznanja da je Aneli trudna

05.06.2024

18:15

By

Janjuševa bivša žena Ena

Instagram

Ena i Janjuš

Janjuševa bivša žena Ena ne voli medije

Janjuševa bivša žena Ena, Ena Janjušević, sa kojom Marko Janjušević Janjuš ima ćerku Krunu, nikada nije volela da se eksponira. Iako je Janjuš od prve sezone poznat rijaliti igrač, ona je ostala dosledna i nikada ni reč nije rekla za medije, a tako je bilo i sada kada je kao bomba odjeknula vest da će njen bivši ponovo postati otac.

Janjuševa bivša žena nikada ni reč nije rekla za javnost iako je i sama poznata od Zadruge 1

Naime, od kada se pojavila vest da je Aneli Ahmić trudna sa Janjušem budući da su to potvrdila dva testa za utvrđivanje rane trudnoće, Janjuševa bivša žena Ena nije želela da kaže ni reč o tome. O medijima da i ne govorimo, a nije se oglašavala ni na društvenim mrežama koje takođe izbegava.

Janjuševa bivša žena Ena

Janjuš i EnaInstagram

Kako su za medije otkrile komšije Ene Janjušević, Janjuševa bivša žena Ena spakovala se i sa ćerkom Krunom napustila Beograd. Oni smatraju da je Ena time samo htela da izbegne medije i dodatnu pompu koju svakako izaziva činjenica da će njen bivši suprug Marko Janjušević Janjuš ponovo postati otac.

Janjuševa bivša žena Ena

Aneli i JanjušATA IMAGES

Podsećanja radi, Aneli i Janjuš postaće, navodno, roditelji budući da je nakon dva odrađena testa za utvrđivanje trudnoće potvrđeno da je Aneli Ahmić u drugom stanju.


Pročitajte i – Janjuševa bivša žena našla dečka – Prema Kruni je kao pravi otac, živi sa njom i Enom

Komšije otkrivaju da je Ena spakovala stvari i napustila Beograd, a zajedno sa njom je i njena i Janjuševa ćerka Kruna.

Naime, komšinica tvrdi da je Ena otišla iz grada kako bi izbegla medije i suvišna pitanja jer je sada potvrđeno da će Janjuš i Aneli dobiti bebu:

– Otišla je sa ćerkicom na putovanje, nisam ih videla dugo, ne znam da li su se vratile – istakla je ona za Telegraf i dodala:

Pročitajte i – Prekinuta emisija – Janjuš zaprosio Aneli, stavio joj prsten na ruku i obratio se porodici

Janjuš i Ena su bili u kontaktu. Ostali su u dobrim odnosima zbog deteta, ali nisu u braku zvanično, razvedeni su, nisu čak ni u vezi. Možda on nju i voli, ali znam da od toga nema ništa, pogotovo sada. Ena je bila sa ćerkom na putovanju, došla je pre nekoliko dana – dodao je on.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije