Janjuš čeka drugo dete? Još jedna beba stiže u rijaliti, ovo su detalji

29.05.2024

20:15

By

Janjuševa baba Punimirka

Bojan Vuković

Marko Janjušević Janjuš

Aneli sumnja da je trudna sa Janjušem

Danas su svi mediji objavili vest da Aneli sumnja da je trudna. Naime, Janjuševa ljubav iz ove sezone rijalitija Aneli Ahmić požalila se na simptome koji ukazuju da je u drugom stanju, pa sada svi bruje o tome da će Janjuš dobiti drugo dete.

Aneli sumnja da je trudna sa Janjušem, a evo kako na to reaguje njena porodica

Naime, od kada je Aneli Ahmić javno je izjavila da sumnja da je trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem, jer joj tri nedelje kasni ciklus, u rijalitiju se uzburkala atmosfera, a sada se tim povodom oglasila njena sestra Sita Ahmić.

Aneli sumnja da je trudna

Aneli i JanjušATA IMAGES

– Ako je trudna, podržaćemo je u svemu, tako i u tome – otkrila je za Pink Sita nakon saznanja da njena sestra Aneli sumnja da je trudna.

Aneli sumnja da je trudna

Pre nego što se izjasnila o informaciji da Aneli sumnja da je trudna, Sita je jasno svima stavila do znanja da je uprkos svemu uvek svim srcem uz svoju sestru:


Pročitajte i – Hitna odluka nakon suočavanja Aneli i Asmina – Janjuš izbačen iz Bele kuće

Podsetimo, Aneli se pre nedelju dana suočila sa Asminom Durdžićem sa kojim ima ćerku.

Aneli Ahmić ušla je tada u studio kod Dušice Jakovljević samopouzdano, te je krenula da pruži ruku Asminu, međutim, on je to odbio. Ona ga je odmah optužila da je lažov i prevarant, te počela da ga ispituje o navodima koje je iznosio da je orgijala sa svojom sestrom, da li je koristila blokatore za narkotike.

Pročitajte i – Drama u Eliti dostigla vrhunac – Janjuš se onesvestio nakon raskida sa Aneli

Aneli se dotakla utvrđivanja očinstva koje je Asmin želeo da obavi. Durdžić joj je odgovarao kratko i u određenim momentima hladno, te je potvrdio sve navode koje je izrekao.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/B.V.

Još iz kategorije