Drama u Eliti dostigla vrhunac: Janjuš se onesvestio nakon raskida sa Aneli

22.03.2024

17:03

By

Janjuš zaprosio Aneli,

ATA IMAGES

Aneli i Janjuš

Janjuš se onesvestio nakon raskida

U rijalitiju „Elita“ dogodio se neočekivan preokret kada je takmičar Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, raskinuo svoju vezu sa Anelom Ahmić.

Ova veza bila je predmet kontroverzi i pažnje javnosti od samog početka, a danas je došlo do konačnog prekida.

Janjuš se onesvestio nakon raskida sa Aneli

Prava drama se odigrala tokom žestoke svađe između Janjuša i Ahmićeve, kada je Janjuš iznenada izjavio da želi da prekine njihovu vezu. Nakon toga, on se osetio loše i onesvestio u krevetu, pre nego što je nastavio da spava.

Janjuš se onesvestio

Ovaj događaj izazvao je buru emocija među ostalim učesnicima rijalitija. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim preokretom, dok su drugi pokazali razumevanje za Janjuševu odluku. Ahmićeva je bila vidno potresena, a njeni suigrači su pritekli da joj pruže podršku u ovom teškom trenutku.

Ovo nije prvi put da je Janjuš pokazao emotivnu nestabilnost u rijalitiju „Elita“. Nedavno je javno izrazio svoje emotivne probleme i nesigurnosti, što je izazvalo zabrinutost kod gledalaca. Njegovo onesvešćivanje danas nakon raskida sa Anelom dodatno je podgrejalo spekulacije o njegovom emocionalnom stanju.


Podsećanja radi, Janjuš je nedavno prošao kroz veoma tešku situaciju nakon što je izgubio mlađeg brata.

Janjuš se onesvestio

Mihailo Janjušević oduzeo je sebi život u 27. godini. Sahranjen je u rodnom Prijepolju, a sahrani je prisustvovao veliki broj porodice, prijatelja i poznanika, kao i Janjuševih prijatelja.

Janajuš je čitao govor preminulom bratu.

Janjuš se onesvestio

–  Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i sa nastavljam dalje. Teško mi je da prinadjem pravu reč. Deset godina si mladi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu- nrekao je između ostalog Janjušević.

Još iz kategorije