Slomljen od bola, Janjuš se oglasio nakon bratove smrti: Kako mili moj da ovo preživimo?

26.12.2023

10:00

By

Aneli i Janjuš

Bojan Vuković

Janjuš

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša je tragično preminuo

Sinoć je sve potresla vest da je mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo izvršio samobistvo. On je imao samo 27. godina, a pronađen je u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša uneo ogromnu tugu u porodicu

Janjuš je napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja, a na društvenim mrežama se oglasio srceparajućom porukom.

On je na svom profilu objavio fotografiju u kojoj se obratio dirljivim rečima svom bratu Mihailu.

Pročitajte: Ogromna tragedija- Janjušev rođeni brat izvršio samoubistvo, imao samo 27. godina

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša

– Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo puno torbu slatkiša kad si me najviše voleo od svih ,kad si u dubku prvi put rekao mama ,tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj.. Kako si samo bio nemiran svi te grdili, a ja se radovao..Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši, kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan.. Kako da kažem nekome da sam te najviše voleo..

Pročitajte: Više ništa neće biti isto- Aneli očajna zbog Janjuša, on u sve umešao porodicu pa pale teške reči


Kako da kažem da kad sam te vodio u zoološki vrt imao si šest godina, a ja 16 .. Kako mili moj da ovo preživimo? Kako da ti kažem da me duša boli ,kako da kažem koliko sam mislio na tebe a u duši to čuvao..Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema… Kako mili moj kad god pošaljem majci neki dinar kažem tebi deo da pošalje da imaš..Kako mili…Kako mili te nisam zagrlio makar poslednji put…Volim te brate dragi – napisao je on.

Još iz kategorije