Potresne scene u Eliti: Aneli na podu grca u suzama, stiglo je gorko kajanje

03.06.2024

13:50

By

Trudna Aneli Ahmić

ATA IMAGES

Trudnoća Aneli Ahmić više nije pod znakom pitanja

Tokom posednjih nekoliko dana trudnoća Aneli Ahmić bila je glavna tema u Eliti, međutim, sada je jasno da Aneli Ahmić ipak nije u drugom stanju. Naime, nakon što su se Marko Janjušević Janjuš i ona žestoko pokačili, Ahmićevoj je krenuo ciklus koji je kasnio skoro dve nedelje.

Trudnoća Aneli Ahmić poremetila je njene odnose sa Markom Janjuševićem

Kako prenosi portal Alo, trudnoća Aneli Ahmić danima je bila pod znakom pitanja, ali više nije tako budući da je sada jasno da Marko Janjušević Janjuš i Aneli neće dobiti dete.

Trudnoća Aneli Ahmić

Aneli i JanjušYouTube/Printskrin

Pre nego što je saznala da nije u drugom stanju, Aneli i Janjuš su se žestoko vređali i svađali, a okršaj je izbio jer Aneli sumnja da je Uroš Rajačić zaljubljen u Janjuša, pa je sad izgleda Aneli definitivno raskinula sa Janjušem.

– Ne želim da gledam ove ljude, hoću da vidim Noru. Je l’ ti normalno da mu Uroš slaže garderobu – jecala je Aneli koju je na početku veze podržala i Janjuševa majka, ali to očito nije bilo dovoljno da im ljubav opstane.

Trudnoća Aneli Ahmić

Aneli i JanjušYouTube/Printskrin


– Nikad, meni nikad ne može dobro da se desi. Jedino dobro je što sam dobila dete, ništa mi ne krene. Treba izaći odavde, biće mi još gore. Ova sramota, kako da dođem svojima na oči – pitala se Aneli dok je Slađa Poršelina pokušavala da je umiri, ali bez uspeha.

Pročitajte i – Aneli moli Boga da nije trudna – Nastao opšti haos, Janjuš je uhvatio u laži

Podsećanja radi, Aneli i Janjuš su se pre samo dva dana pomirili, a već su ponovo pale jako teške reči.

U jednom momentu, obezbeđenje je opkolilo izolaciju, dok ju je Janjuš krvnički vukao i terao ka vratima dok je kroz zube režao da izađe iz sobe.

Pročitajte i – Uvek sam bila brutalna, ali sada… Oglasila se majka Aneli Ahmić zbog Janjuša

Nakon što je taj snimak izbačen na društvene mreže, počeli su da se nižu komentari protiv Janjuševića budući da svi smatraju da je preterao:

„Dobićeš ti napolju batina kao konj“, „Sramno šta joj radi ovaj čovek“, „Kako ne misle na decu“, „Isti su“, „Molim vas neka neko hitno reaguje“….

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije