Sve je laž: Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju, u sve umešana Anelina sestra

22.02.2024

20:15

By

Veza Stanije Dobrojević

instagram

Stanija i Asmin

Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju

Velika prašina podigla se ovih dana u medijima oko intimnog snimka Asmina Durdžića na kojem ga vidimo sa anonimnom crnkom, za koju je on tvrdio da je u pitanju njegova svastika Sita Ahmić.

Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju, u sve umešana Anelina sestra

Sita je to oštro demantovala, a sad su se pojavili dokazi koji govore u prilog tome da Anelina sestra ipak nije na Durdžićevom eskplicitnom klipu.

Naime, kako je otkrila jedna stranica na društvenoj mreži Instagram, kadrovi Asminovog kratkog porno filma nisu nastali u Sarajevu, već u poznatom, prestižnom beogradskom hotelu.

Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju

Fanovi na mrežama su postavili fotografije i uočili detalje sa zvanične stranice hotela koji se nalaze na Asminovim slikama tvrdeći da je snimak nastao upravo u srpskoj prestonici a ne u Sarajevu.

Pročitajte: Sramota me- Asmin tvrdi da je na eksplicitnom snimku sa njim Sita Ahmić, ona se odmah oglasila

 


Podsećanja radi, ova skandalozna tvrdnja koju je Asmin izneo naterala je Situ da se odmah oglasi. Ona je granuta ovim postupkom, pa ga tako u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram na kojoj se oglasila nije štedela ni ovog puta.

Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju

– Šta reći, a ne zaplakati? Mogu samo da se smejem kako se osoba sama može prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam, kada je svakome sve jasno kao dan. Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili – istakla je Sita i dodala:

Asmin Durdžić pokušao da prevari naciju

– Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me s kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote, ali ničija nije gorela do zore.

Inače podsetimo, Sita se oglasila povodom rođendana sestričine Nore za koji je Asmin rekao da će poslati poklon, te je javno isporzivala Durdžića, posle čega je stigao poklon na adresu majke Aneli i Site Ahmić.

Još iz kategorije