Sita raskrinkala Asmina: Posle njenih reči evo šta je poslao maloj Nori za rođendan

20.02.2024

21:02

By

Asmin tvrdi da je bio sa Sitom

facebook/printscreen tv pink

Asmin i Sita

Sita raskrinkala Asmina

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić po ulasku u rijaliti otkrila je mnogo toga o ocu svog deteta, i od tog dana pa evo već nekoliko meseci o Asminu i celokupnoj porodičnoj situaciji ne pretsaje da se priča. U celu priču umešana je i Anelina sestra, a sada je upravo Sita raskirnkala Asmina i to oko rođendanskog poklona za svoju ćerku.

Sita raskrinkala Asmina, posle njenih reči poslao poklon ćerki

Ćerka Aneli Ahmić i Amsina Durdžića proslavila je rođendan, a iako se tata oglasio na društvenim mrežama i čestitao ćerki treći rođendan te istakao i da će je pozvati da se čuju preko rođaka, Sita je rekla da se to nije dogodilo.

Sita raskinkala Asmina

Aneli Ahmićinstagram

– Još uvek se nije čuo sa Norom, niti su stigli neki pokloni. Rekao je da će se preko Armana čuti sa Norom, Arman nam je juče poslao skrinšotove, gde mu je Asmin napisao otprilike: „Hej, poslao bih Nori poklon, ako budeš mogao da se čujem s njom. Danas će doći neko moj, pa će te pozvati, ako možeš“, on je potvrdno odgovorio. Kada mu je Arman rekao: „Mala je kod Site“, Asmin je negde napisao komentar: „Saznao sam da je mala kod Site, pošto je kod Site neću poslati novac, ona će ga potrošiti„, to mi je mama rekla da je videla – priča Sita i ističe da nije važan poklon koliko kontakt koji nisu imali.

Pročitajte i: Najteži dani za Frana Pujasa: Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Nije morao poslati ni poklon, mogao je pozvati malu. Ako nije hteo da pozove na moj, mogao je da pozove na mobilni moje dvanaestogodišnje ćerke, nikakav problem. To je šuplja priča, i da je pozvao mene, ja bih prihvatila poziv i dala telefon maloj. To su izmišljotine, to su laži. Asmin u porukama Armanu piše da šalje paket, a onamo u komentarima da neće da preda kovertu, jer ću ja potrošiti. Znate li vi koliko mesečno trošim na Noru?! Da ne preciziram sad cifru. Detetu je samo vrtić 400 evra, ima privatne treninge, a gde je garderoba, igračke, hrana, higijena, suplementacija… I onda on priča da ću ja potrošiti njegovih 500 evra koje je stavio u kovertu, ako je stavio?! Ma, daj, čoveče. On nema para, a ne može da pošalje poklon od 50 evra, jer zna da ću da ga izblamiram – rekla je ona.

Sita raskinkala Asmina

Asmin Durdžićfacebook


– Zadnji put kad su slali paket njegovi, to je bila roba od Kineza. Prsluk da dete dobije upalu pluća! Rekla sam da je niskobudžetni paket, kao što i jesu. Oprostite, ali mi ne kupujemo takvu garderobu deci! Ako ti možeš kupovati rolekse i ne znam ni ja šta, ako si lovator, onda imaš i za dete. Ako ne možeš, ok, to je onda druga priča – zato sam ja to na neki način ponizila i opet ću, jer ako tako bude, onda dete smatraš ničim vrednim. Drugo je da nemaš, da skromno živiš, pa se širiš koliko možeš – to razumem. Ali, ti se k*rčiš, glumiš milionera, a šalješ paket garderobe u vrednosti od 150 KM. Mislim da nema keša, pa nije mogao da pošalje, a zna da ću ga isponižavati ako pošalje nešto što ne valja. Mogao je pozajmiti, ima i gde, ali šta se tu dogodilo, ne znam.

Pročitaj i: Jeziva istina: Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

Ipak, kako kaže, daje mu šansu i priliku da se danas nešto promeni, iako je devojčicin rođendan prošao.

– Hajde, sačekaćemo i današnji dan da vidimo. Nešto je muljao opet danas, pa ćemo videti. Sačekaćemo, evo… Rođendan je bio juče. Ma, samo da je pozvao… Ja u poklon ne bih gledala uopšte, kunem vam se. Juče je moj muž zvao moju decu na kameru, govori ova starija: „Dođi, tata te zove“, a Nora jadna, misli da nju zove Asmin, trči kroz celu kuću, viče: „Tata, tata“… Da ti se srce slomi! A on juče kači sliku, kao pati za detetom. Iskreno, nijedne sekunde ne verujem, pre desetak dana je opet pričao da sumnja da je to njegovo dete. Šta je pisao sve i njegov otac, užasno. Ni baba ni deda se nisu javili za Norin rođendan. Njegova sestra pisala „Tetkino zlato“, a znate li šta je meni pisala privatno?! Pisala mi je: „Aneli je donela kopile Asminu“, nego sam je ja blokirala. I ona sada piše: „Tetkino zlato“, psihopate – zaključila je Sita.

Sita raskinkala Asmina

Sita Ahmićprinstcreen TV Pink

Međutim, izgleda da su ove njene reči došle i do Asmina te je u međuvremenu stigao poklon za mezimicu koja se nalazi kod tetke ali je uručen Anelinoj i Sitinoj majci.

– Stigao je paket za Noru, doneo je rođak Arman. Tu se nalazila zlatna narukvica dečija, za Noru, kao i 500 maraka, što mu dođe oko 250 evra. Pošto sam videla kutiju od zlatare, koja je u Sarajevu, jasno mi je da je to kupljeno ovde, a ne poslato odnekud. E sad, da li je Arman to sam finansirao i kupio, da bi pokrio Asmina, da ne ispadne da on nije ništa poslao, ili je on stvarno poslao novac da se narukvica kupi, a deo novca da… To sad stvarno ne mogu da tvrdim – rekla je Sita i objasnila da paket nije uručen njoj, već njenoj i Anelinoj majci.

IZVOR: Pink

Još iz kategorije